Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem bezpečný system

To že není Admin jako Admin víš, s bankou prehánís, mimo app by nebyl spíše WEB prohlížeč ten by byl ten slabší článek ?
Relativní zákaz neexistuje, bud určitá větev servisu zastavena, nebo spustena, jen do toho nepleťte telemetrii, protože s tím nemá nic společného, jak píše MM, telemetrie jen sleduje systém tak jak jeho zabezpečení, udaje které si pamatuje a které slouží na'colect' ktery ktery je zašifrován a odeslán, MS odesílá docela bezpečne, klidne si zabezpečení Windows 10 vyzkousej, budes prekvapen.

Největší procento zabirá bug/diag pro identifikaci raportu crash, kompabilita, system bugs "Troubleshooting, DDSience, (PIP)DPipeline" (APIs) ktery jde vypnou, osobně jsem vypl jen 2 sluzby (stačil na to Power Shell), ve vypínání UTC nemá logický význam, v Anniv uz je vázaná s Defenderem, Firewall, zbytečná panika kde uživatelé stahují Bash na dezaktivování služeb či telemetrie, čímž se jejich OS stává citlivější né jen na spyware všeho druhu.

To je jak dezaktivovat domácí alarme, protože společnost která mi ho nainstalovala, ví kdy jsem doma a kdy ne, v podstatě dojdeme ke stejnému výsledku :-)
Cortana není telemetrie.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny