Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Streamování multiplexu do sítě LAN a koncesionářské poplatky

Nie som sice pravnik ani som sa v touto oblastou doteraz nezaoberal, ale podla mojho laickeho rozumu na dalsie sirenie signalu nemas automaticky prava, aj ked je to volne sireny signal. Ale nepytaj sa ma s kym by si mal podpisat zmluvu resp. kto ma na ten signal prava, netusim :-)

Co sa tyka koncesionarskych poplatkov tak to plati pouzivatel podla prislusneho zakona (zakon definujke kto plati a kto nie - co sa tyka sukromnych pouzivatelov kedysi bolo ze plati ten kto ma zariadenie na prijem verejnopravnej TV, teraz u nas je ze vsetci okrem tych co preukazu ze take zariadenie nemaju, chceli este to zmenit tak aby platzil kazdy kto ma elektriku :) ale to tusim nezmenili). Firmy to maju inac ti musia platit za kazdy prijmac extra.

P.S: ale asi by to chcelo poradit sa s pravnikom... Bude to nieco ako spolocna antena resp. kablovka, a otazka je ci sa to nejak odlisuje (spolocna antena(neplatena) versus vpodstate platena kablovka = zakaznici ti za to pripojenie platia, to moze byt problem = zarabas vpodstate aj na tych kanaloch a to sa prevadzkovatelom tych kanalov nemusi pacit).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny