Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Excel vložený souboru

prosím můžete mi pomoci s Excelem vzorci VBA.
Mám tabulku
V listu data když kliknu pravím tlačítkem myši vyjede mě formulář a když ho vyplním tak se mě vloží pod tu tabulku a dál už vkládat nelze. Potřeboval bych, aby to samo vložilo do té tabulky.

Vyhledává obrázky a potřeboval bych aby to vyhledávalo i soubory Word, PDF nebo TXT
Podle vzoru pokud tak bych mohl poslat na účet nějakou částku za to.

Děkuji moc

Předmět Autor Datum
Prosím pomozte můžu zato poslat nejakou finanční částku. Předem Vám moc děkuji.
Etkin 22.09.2016 13:27
Etkin
A ten, čo Ti robil formulár, to nevie, alebo mu už stačilo? 1. To tam chceš vážne vložiť dokument?…
robert13 22.09.2016 14:10
robert13
1 Jen ikonu toho dokumentu tak jak funguje obrázek tak ikonu souboru a když nato kliknu tak se otevř…
Etkin 22.09.2016 15:58
Etkin
Tak schválne, zhruba aká by bola odmena? Koľko si ochotný dať? Možno tá čiastka osloví viacero odbor…
robert13 22.09.2016 16:28
robert13
Jsem ochotný zaplatit 1000 Kč. Děkuji za pomoc.
Etkin 22.09.2016 20:38
Etkin
Neblázni! Už som písal - vlož si to tam ako hypertext a nevymýšľaj hlúposti. Ovšem: keby si tam aj c…
robert13 22.09.2016 20:58
robert13
Všechny soubory budou ve složce tak jako obrázky pod nějakým číslem v listu vyhledavani kliknu např…
Etkin 23.09.2016 08:18
Etkin
Sorry, ja to nebudem, ale odporúčam sa obrátiť na tvorcu tvojho kódu, či by ti to nedokončil za príp… poslední
robert13 23.09.2016 13:58
robert13

A ten, čo Ti robil formulár, to nevie, alebo mu už stačilo?

1. To tam chceš vážne vložiť dokument? Do toho malého okienka? Čo tak vložiť tam len hypertextový odkaz?

2. Ak si naštuduješ Excel, tak zistíš možnosť vkladania iných objektov (aj pdf, doc, txt...) Potom si nahráš makro vloženia takéhoto objektu a dedukciou a analógiou z kódu, vkladajúceho jpg, png, bmp... si odvodíš vkladanie takýchto objektov

3. Odporúčam si to povkladať do mobilu a nastaviť pripomienkovač, než zadávať úlohy radcom a hrať pingpong medzi rôznymi fórami.

Neblázni!
Už som písal - vlož si to tam ako hypertext a nevymýšľaj hlúposti.
Ovšem: keby si tam aj chcel vložiť ten Tvoj "obrázok" pod ktorým v skutočnosti myslíš "odkaz na textový súbor" tak aj tak musíš zadať názov toho doc, pdf alebo txt súboru. O tom nepíšeš nič... Odkiaľ má ten odkaz čerpať info, že na ktorý súbor má vlastne pri ktorej osobe odkazovať, resp. smerovať?

T.j. Ak naplníš hodnotu F5 údajom napr "xyz", tak sa ti načíta obrázok (napr ten psík) "xyz.jpg" (alebo png, alebo bmp a pod...)
A na aký textový súbor má odkazovať ten tvoj zástupca (odkaz)? Budeš mať totožne nazvané príslušné textové súbory týmto názvom? T.j. budeš mať napr súbor "xyz.doc" na ktorý sa má zástupca odkazovať, t.j. ak naňho klikneš, otvorí sa ti xyz.doc?

Všechny soubory budou ve složce tak jako obrázky pod nějakým číslem v listu vyhledavani kliknu např na 001 a zobrazí se obrazek a soubor. Aby to fungovalo tak jak obrázky.

A ještě nefunguje ten formulář v listu data nelze to ukladat zadám data do formuláře a už to nejde ulozit do té tabulky dá se to pod tu tabulku.

Můžete mi prosím pomoct můžu Vám to zaplatit peníze pošlu na účet.

Děkuji

Sorry, ja to nebudem, ale odporúčam sa obrátiť na tvorcu tvojho kódu, či by ti to nedokončil za prípadnú tú tvoju odmenu.
Lenže: mám obavy, že tvorca rezignoval po tom, čo si dodatočne vznášal nové a nové požiadavky, alebo si mu pridával prácu s tým, že naprogramoval niečo, čo si vlastne nechcel, lenže si nevedel vysvetliť, čo vlastne chceš a prípadne si dokonca zasahoval do jeho kódu...
Pokús sa s ním zmieriť, ale aby to opäť rýchlo neskončilo, vysvetli mu celú problematiku, lebo človek ti niečo rieši a potom zistí, že je to k ničomu, lebo neskôr si vyšiel s tým, že čo by malo nasledovať no a to už nebolo kompaktibilné s tým, čo ti už vyriešil a akým spôsobom to riešil... a môže začať odznova...
To sotvakoho bude baviť...
To je aj dôvod, prečo sa do toho nechcem pustiť ani ja a ako vidím, tak ani ostatní znalí kolegovia z tohto fóra, ktorí by museli analyzovať, čo doteraz bolo spravené, ako a na čo by to malo slúžiť a pokúsiť sa na to nejak nadviazať, pričom doterajší kód by museli preorať na svoj štýl, keďže každý by sme to riešili inak...
Ovšem platí, čo som povedal: pokiaľ nebudeš vedieť presne definovať potrebu, pomenovávať prvky a nástroje Excelu, nepohneš sa z miesta a sotvakto bude chcieť s tebou takýmto spôsobom konzultovať a vystavovať sa riziku, že s tým bude mať kopec práce, ktorá nakoniec vyjde navnivoč kvôli nepochopeniu. To fakt nikoho nebaví.
Takže kým túto svoju vlastnosť nezmeníš, nechci riešiť úlohy týmto spôsobom, nájdi si spôsob, ktorým svoj cieľ dosiahneš prostriedkami, ktorým rozumieš.
A to ti hovorím úprimne a v dobrom.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru