Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobil do 15 000 Kč

Tak ona se neprodává , jak píše HLÍDAČ za 15 000, ale za 7000, což je hodně lákavá nabídka, příští týden plánuji obědnat přímo vrzi XL. /*Continnum uz doma mam, byl zdarma s 950 co si koupila přítelkyně, mesanger je ten samý jako na android.
Alz Windows Phone s WIN s 8.1 bych nekupoval, to opravdu nemá budoucnost, Apple si s MS podali ruku a uz vydali návod pro na IslandWood (IOS Bridge), tak se pomalu vrhnu na aplikace Apple pod WP ;-)
Tu 950 uz zkouším druhym dnem, baterie ma ještě 24%, USB-C se bude taky hodit, odemknutí duhovkou funguje i v noci z vice směrů, můj favorit je hlavně odemknutí poklepanim na obrazovku, ale na poklepani v kapsy nereaguje. Opravu hodně svižný, překvapil mne, aplikace také všechny co potřebuju, nebo co jsem mel pod Androidem, nevím odkud jsou ty negativní hlašky, ale už mi to řeklo více lidí co si WP zakoupili ze to neni tak špatný jak se říká , ted jsem se o tom přesvědčil .

WINDOWS IOS Bridge : https://developer.microsoft.com/en-us/windows/brid ges/ios

Ps : Ono hodně záleží na WEBu, tam je taková skupina hlídačů tam zase takový hlídači, tady je to skupina Android, AMD, Windows 7 a jen 2 značky zdrojů nic jiného neexistuje:-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny