Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobil do 15 000 Kč

Taky jsem měl dva WP a lidi okolo kupovali WP, když ho viděli u mě, jak funguje, kdy i telefony za pár tisíc běží hezky plynule bez záseků.
Bohužel je nutné otevřít oči a podívat se na situaci reálně, já už to udělal. Na Windows kašle Google, takže žádný oficiální Youtube, žádná aplikace Gmail (vychytávky jako štítky, sbohem), obecně aplikací je na to pět a půl (odešel jsem po roce tři měsíce zpátky, od té doby se situace nezměnila), když už nějaká je, často má dost osekané funkce. Po updatu na W10M šla do kopru parádní odladěnost, rádo se to na chvilku kousne, zázračná výdrž stejně tak a příležitostně sletí aplikace při zapínání.
Microsoft opravdu celkem nedávno přiznal, že Lumie dožívají a nějaké převratné plány typu do Vánoc 10 nových, výhodných a odladěných telefonů, tisíce vývojářů aplikací a převratné funkce, už neplánuje. Pokud do Vánoc, času největších prodejů, nepřijdou s něčím totálně revolučním a masově prodávaným, bude z umírajícího systému definitivně mrtvý. Windows Phone, respektive Windows 10 Mobile, se zařadí po bok skvělých systémů historie. Takový Symbian měl ve své době hodně co nabídnout, dokonce byl nejrozšířenějším chytrým systémem na telefonech a kde je teď?

Protože textu dnes už skoro nikdo nevěří a jeden obrázek řekne mnohem víc, tohle jsou prodeje mobilních Windows. Doba největší slávy, kdy se dal příležitostně na ulici potkat další fanda, je pryč, nové Lumie se neprodávají, už by to chtělo modernizaci, ale ta není a třeba už ani nebude. Nejsou prodeje, nejsou uživatelé. Pro systém bez uživatelů nebude nikdo rozumný psát aplikace a systém bez aplikací je v dnešní době nepoužitelný a mrtvý i kdyby byl sebelepší.
http://pc.poradna.net/file/view/27021-cz1tsgkviaao u7f-png

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny