Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Klavesnice s mechanickyma spinacema levne

jj, diky, taky jsem na ni koukal, ale je to stejna cena jako ta Fnatic Gear Rush Red UK a nema podsviceni, ktere jsem vzdy chtel ale jelikoz jsem nikdy neplanoval tak drahou klavesnici, tak z nej bylo vzdy sleveno.

na ty Fnatic Gear Rush Red me stve jen to UK rozlozeni protoze to ma sem tam jiny nez US potisk, jsem asi jako vetsina lidi zvykly na potisk CZ/US, takze chybejici CZ myslim ani nebude treba resit prelepkama, uvidim, ale to UK ma jeste dalsi zmeny jako je jinde zavinac, znak libry a dalsi, bude to bordel, ale zase je tam narozdil od US verze ten dvouradkovej ENTER na kterym zasadne trvam.

Na zadnou jinou klavesnici jsem neprisel, teda jeste neco od Roccat MK Glow nebo pripadne i dost pres rozpocet (ale co nadelam) Roccat MK Pro, ale tam me naprosoto odrazuje tech pet M1-5 klaves na leve strane, to bych asi nekousnul.

No a posledni co me zaujalo, je Logitech G610 a opet pres rozpocet G810, ale tam mam zase problem, ze se mi nejak nelibi to dolni zakonceni klavesnice, na jinych klavesnicich je bud svazujici se podlozka i na ty Fnatic Gear treba nebo je tam primo na klavesnici takovy zaobleni, kdezto tyto maji dle obrazku pomerne dost ostrou hranu, to mi prijde dost divny.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny