Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Klavesnice s mechanickyma spinacema levne

No kdyz uz jsem se pustil do toho nakupovani, tak jsem to vzal z ostra:

Prvni dojmy z mysi Mionix Castor

Paradni mys akorat pro moji spis mensi ruku. Podsvicena je vepredu pod koleckem a vzadu na znaku Mionixu, podsviceni je volitelne z ruznych barev. Klasika jsou dve bocni tlacitka, pro palec pomerne dobre vyvedena, takze se je i da pouzivat. Krome normalnich dvou tlacitek, kolecka, ktere je pouze jednosmerne, coz tak maji snad vsechny herni mysi, tech bocnich tlacitek, je tu jeste tlacitko nahore nad koleckem, ktere je nastavitelne, ale ja tam mam standardni prepinani DPI. V ovladacim softwaru si lze nastavit tri ruzne rychlosti skrz hodnotu DPI.
Po pripojeni mysi a stazeni a instalaci ovladaciho softwaru z webu Mionixu je treba provet update firmware, ktery sel tentokrat i pres USB switch, takze nebylo treba nic prepojovat.
Ovladaci software je asi nejvetsi slabina teto mysi, on je teda jednoduchy a vsechno potrebne se tam nastavi, ale vadi mi, ze je to jen rozbalitelny zip a v nem exac, ktery se neinstaluje. Takze v podstate nastavite a zminimalizujete do systray, ale treba neni moznost si ho minimalizovany spustit pri startu PC. Na jednu stranu neni duvod, ale pokud by si clovek pro ruzne hry chtel hrat s 5 nastavitelnyma profilama nebo makrama, tak to musi vzdy spoustet. Proste predstavoval bych si ten soft dokonalejsi, ale nic podstatne nechybi.

Jinak teda, abych se jeste vratil k samotne mysi, tak u palce je to pogumovane, jinde ne a povrch je takovy hrozne prijemny na omak a je tak bych rekl stredne matny, takze to nebude hned samej otisk jako u me predchozi mysi Fujitsu GL9000. Zkousel jsem to trochu ve Photoshopu, protoze u predchozi mysi nevyhovovala presnost a tady teda bez sebemensiho problemu.
Jedinna nevyhoda teda je, ze tentokrat nemam mys s dvousmernym koleckem, coz jsem obcas vyuzil a budu si muset odvyknout, ale byla potreba presna mys a tahle zda se bude OK a doufejme, ze vydrzi. Mys neni zadna novinka a recenze uzivatelu jsou veskrze pozitivni, tak snad.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny