Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Klavesnice s mechanickyma spinacema levne

Po nekolika osklivych zarikavadlech, uvrzeni Fujitsu do klatby v podpisu a sklence rumu na uklidneni bych vas chtel pozadat o doporuceni nove klavesnice.

Predstavuju si spickovou klavesnici s mechanickyma spinacema, ktera vydrzi alespon 10 let slusneho zachazeni tak jak tomu vzdy bylo. Za klavesnici bych chtel dat idealne tak 1.000 Kc. Vim, ze muzete rict, ze to je nemozne, ale chci tak nastavit nejakou rozumnou hranici, aby mi tu nikdo nedoporucoval klavesnici za 5ti nasobek. Jestli se dostaneme nekam treba ke 2.000 a levneji to nepujde tak to akceptuji, proste prvorada je kvalita, ale chci brat maximalni ohled na cenu.

Klavesnice ma byt USB, dratova, cesky layuot a velky ENTER a BACKSPACE. Pokud bude podsviceni, uvitam to, ale vyslovene podminka to neni.

Jsem zvykly na rozvrzeni a popisky ala ta zkapana Fujitsu KB521.

Predem diky.

---

Jeste teda takove malinke okenko se situaci:

Moje prvni klavesnice jeste DIN OEM ESCOM ma na sobe redukci na PS/2 a bezi u stareho PC dodnes. Potom jsem mel klavesnici LiteON, jsem totiz tu predchozi klavesnici i s PC daroval v rodine (po letech se mi oboji vratilo zpet) a take jsem ji mel leta. Jenze prisla potreba USB klavesnice, kvuli USB switchi (2 PC, jedna mys, jedna klavesnice, samozrejme jeden monitor ale ten prepinam vstupy primo na nem) navic z nejakeho duvodu na tehle klavesnici malinko drhne pismenko M, ale jak vidite stale funguje jen se musi trochu pritlacit, ted na ni pisu.
Koupil jsem teda tu zminenou Fujitsu KB521 a dnes presne mesic pred vyprsenim zarucni doby, kreteni to spatne spocetli, takze ve ctvrtek letim do CZC a uvidime co reklamace, prestalo fungovat pismenko D, pisu a najednou koukam ze uz bez D, proste tam nahodili nejaky kurvitko a nazdar. Takze at uz dopadne reklamace jakoliv, koupim novou klavesnici a poradnou, doufam, ze se jeste nejake slusne vyrabi.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny