Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s Windows movie makerem

Ahoj,
mam problémy s movie makerem ve v2.1 kde nefunguje zobrazeni nahledu pri prehravani z casove osy. Tento problém sem zkusil vyresit pouzitim strarsi verze 2.0 coz onen problem sice vyresilo, ale hned se objevil novy a to ten ze jsem nemohl na casovou osu vlozit vice nez 7 obrazku ci casti z ruznych videi (po pridani 8 cely program spadne a nevyskoci ani zadna chybova hlaska takze opravdu netusim odkud vitr vane). Zkousel jsem to obejit i tak ze jsem ve verzi 2.1 ulozil vetsi pocet obrazku, ktery bych pote upravoval ve starsi verzi lec tento soubor se mi uz ve WMM2.0 nepodarilo otevrit (asi po 15 min snazeni jsem to vzdal).

Kdyz pridavam obrazky na casovou osu tak mi v liste vedle hodin vyskakuje spousta ikon od kodeku od ffd audio, video az po VobSub. Mam nainstalovane kodeky All in one codec pack a ffdshow.

Pred rokem kdy jsem zkousel strihat videa v WMM 2.1 tak zadne problemy nebyly mohl jsem vkladat na casovou osu kolik jsem toho chtel (potreboval) a i nahledy sly bez jakychkoliv chyb.

Mam AMD Sempron 3000+ 1,8GHz s ATI Radeon X700 128MB a 512MB RAM. Win XP SP2.

Pokud vite byl bych moc rad za podani pomocne ruky, zatim i tak diky.

Předmět Autor Datum
Zkus odinstalovat komplet všechny kodeky a filtry, restartuj komp a nainstaluj si CCCP balíček, pak… poslední
Fuente 14.06.2007 07:26
Fuente

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru