Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Linux vs windows

To by nebol Richard, aby si nerypol, ze?
Skus sa pozriet na to z inej strany. Tu nejde totizto o nas.
CHodi som kopec ludi so slusnymi vedomostami, chodia sem mnohi dlhe roky a my sa im za to nemame ako odvdacit. Obcas sa niektori nahnevaju, pretoze im tu niekto nadava, alebo sa s niekym pohadaju, alebo pride prudic a zacne im poradnu systematicky zneprijemnovat.
Naposledy nas takto "opustil" co som zaregistroval M-Pol, aj ked sa uz medzitym nastastie stihol vratit.
A co znechuti cloveka, co svoj volny cas venuje namiesto rodine, pripadne sebe inym a radi tu zadarmo vo svojom volnom case?
Blbo polozena otazka, pretoze na takuto otazku sa neda odpovedat. Musis polozit dalsie a dalsie doplnujuce otazky, aby si mohol zmysluplne poradit. A to zabera dalsi cas a berie chut potom radit dalsim. Viem to, sam to tak prezivam.
Takze my tu ponukame ludom bezplatne a dovolim si povedat vysoko fundovane poradenstvo a za to od nich chceme, aby svoje otazky formulovali, co najpresnejsie.
Otazka, ci windows alebo linux je u mna jedna z najhorsie polozenych a rovna sa otazka "Pokazil sa minotebook, neviete co s nim?".
Takze, ked uz obhahujes "chudaka" usera, co tak sa postavit obcas aj na tych, ktori tu produkuju 90% rad a robia to uz roky, dobre a zadarmo?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny