Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Linux vs windows

Linux vs windows neviem ktorý OS mám zvoliť
na takto pitomě položené otázky nemá smysl odpovídat
Takze dobre, kde nekdo nekoho urazi? Myslim, ze konstatovani, ze na pitomou otazku nema smysl odpovidat, je v pripade pitome otazky zcela na miste, urazku tam nevidim.

V podstate takto je to pokazde, nekdo napise trefnou odpoved, pak prijdes ty a zacnes moralizovat nekdy dokonce bez toho, ze bys sam k veci poskytl nejakou odpoved. Proc?

Nerikam, ze radci tu vzdy reaguji OK, on kazdy obcas prestreli. Ale ty pises o chudacich uzivatelich, kteri jsou z toho vykuleni a nevi co se zeptat a radci je tu urazi, to pozoruji jen vyjimecne, casteji se spis ztrhne hadka mezi pokrocilymi uzivateli, kteri kazdy preferuji neco jineho a sem tam se to dostane za hranici, kterou by to prekrocit nemelo. Zpatky ale k vykulencum co se neumi zeptat. To je tezke, kdyz se neumis zeptat, jak muzes ocekavat odpoved na svou neotazku? To nejde a neni to problem radcu, blby na tom je, ze tehlech neotazek pribyva a pleveli to poradnu. Jestli tu radci neco nesnasi (pocitam, ze v tom nejsem sam), tak jsou to neotazky. Nemam cas se prokousavat pres neotazky, abych se dostal k dotazum a stve me, ze kvuli nejakemu idiotovi, co neumi polozit otazku, treba nestihnu odpovedet nekomu, kdo ji polozit dokazal. Neni divu, ze jsou na takove netazajici se radci agresivni. Chci (chceme) odpovidat tazatelum. A klidne se stav na hlavu, ale kam prijdu, ikdyz jsem v oboru naprosty novacek a mam dotaz, tak se vzdy snazim polozit dotaz tak, aby mi vic znaly uzivatel mohl odpovedet. Aroganci tech co pristupuji k poradne ve smyslu, ze radci jsou snad dokonce povinni jim odpovidat navic casto uz jim v dotazu prehodi, jak si odpoved predstavuji, aniz by sam tazatel vyvinul minimalni usili o skutecny dotaz, budu vzdy nenavidet.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny