Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem U Repra 5.1 mne hraje pouze jeden reproduktor ( REALTEK HD )

Dobrý den,

prosím Vás o radu a pomoc.

Již tři roky vlastním reprosoustavu Genius 5.1 a cca. 2 roky mne hrálo všech šest reproduktorů v pořádku.Jednoho dne jsem pustil PC a hrál mne pouze jeden reproduktor a to ten přední.V PC mám nainstalovaný REALTEK HD který už tam byl s zakoupením PC.Když se mne toto stalo tak jsem zkoušel v nastavení REALTEK všechno různě přenastavovat a po dvou hodinách jsem to nějak zprovoznil ale nevím prostě jak, nějak jsem to udělal. Včera se mne na PC WIN10 udělala nějaká aktualizace a dnes když jsem pustil PC opět hraje pouze jeden reproduktor. Zkoušel jsem REALTEK odinstalovat a nainstalovat, ovladače a stále nic. Když dám nastavení zvuku v PC a dám TEST tak mne hrají všechny reproduktory ale v tu dobu jak pustím nějakou muziku z přehrávače nebo z YT a když pustím hru tak mne hraje stále a pořád jenom ten jeden reproduktor.

Nevíte prosím někdo co s tím ?

Mnohokrát děkuji za jakoukoliv zprávu

Předmět Autor Datum
Nainstaluj spravne ovladace pre spravnu dosku a spravny windows, a nasledne si v nich nastav rozsire… poslední
MM.. 05.10.2016 21:34
MM..

Nainstaluj spravne ovladace pre spravnu dosku a spravny windows, a nasledne si v nich nastav rozsirenie sterea, alebo co.
A v defaulte nehraje 1 repro ale dva, a je to tak spravne. Ked hraje 1, tak je 1 vadny alebo to mas blbo zapojene do jackov (nespravne prehodene jacky). Zvysne repro hrat pri hudbe normalne nemaju, len 2 predne. Ak si nenastavis efekt przdenia, ehm, rozsirenia sterea.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru