Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lze přenášet zvuk z tabletu do autorádia přes nějaký USB kabel?

presne ako píše mia:
transmitter s 3,5 mm jackom pichneš či už do mobilu, tabletu, notebooku alebo čohokoľvek, čo má zdierku na 3,5 mm jack, na autorádiu alebo trebárs na domácom rádiu nájdeš nejakú frekvenciu, kde nič nevysiela, takú istú frekvenciu nastavíš na transmitteri a je vymalováno... Zvuk (pretože v zdierke máš samozrejme len zvuk a nie video) sa ti prenáša do rádia, kde si už nastavíš hlasitosť a trebárs aj korekcie podľa ľubovôle. Zapichnutý jack pritom vypína zvuk na zdrojovom zariadení. Video ide normálne ďalej na tablete (mobile, notebooku a pod)

Ajavar díky za inšpiráciu, okamžite si idem hľadať tiež niečo podobné. Mám transmitter do zapaľovača, vysiela z SD karty a je otravné a problematické prepínanie zložiek (dokonca nie každý transmitter podporuje prácu so zložkami), hľadanie skladieb a pod. Takto si to pekne poriešim na mobile. A takto trebárs krásne zosilním aj hlasovú navigáciu z mobilu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny