Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomalý internet

Dobrý den, poslední dobou mám strašně pomalý internet. Načítají se mi dlouho stránky a někdy mi tam skočí chyba DNS, nebo něco takového a zajímalo by mě, jestli to může být způsobenu nějakou chybou v ntb. Ten mám ale nový, mám ho dva roky a nikdy jsem sním neměl problémy. Párkrát se mi stalo, že se zasekl třeba na pul minuty, ale to málokdy. Skoro vůbec. Na netu mám i internetovou televizi a ta se mi nestíhá načítat. Uprostřed se točí to debilní kolečko a když při tom něco stahuju, tak to nejde vůbec. Vím že tohle je asi při stahování normální, ale dřív mi to běželo bez problémů i při stahování. Problémy jsem měl už dříve a když jsem zavolal technikovi, tak mi na dálku po telefonu řekl, že mu to tam neukazuje žádnou chybu a že je vše v pořádku a když na něco přišel, tak problém vyřešil. Žádnou změnu jsem však neviděl. Ještě se mi 2x stalo, že mi ntb spadl na zem. Bylo to jen asi jen z pul metrové výšky, le mohlo by to být i tím? Předem děkuju.

Předmět Autor Datum
Hezké slohové cvičení, ale abys napsal konfiguraci notebooku, jak jsi připojen k internetu a jakého…
host 09.10.2016 10:39
host
chyba DNS, nebo něco takového jestli máš nainstalovaný nějaký antivir ve verzi "internet security",… poslední
lední brtník 09.10.2016 14:12
lední brtník

Hezké slohové cvičení, ale abys napsal konfiguraci notebooku, jak jsi připojen k internetu a jakého máš providera (tarif), to ne. Hm,

Pro začátek můžeš zkusit restartovat tajný modem/router a nastavit DNS od Googlu (8.8.8.8 a 8.8.4.4). Pokud nevíš, o čem tu teď píšu, bude nejlepší k tomu zavolat někoho zkušenějšího.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru