Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s Windows 10

Zdravím, mám takový problém. Nedávno (cca 14 dnů zpět) se mi aktualizoval Windows 10 a od té doby je PC nefunkční. Když ho zapnu, tak se mi tam začne načítat logo Windows a pak zčerná obrazovka a nic víc se už neděje. Jednou se mi ale stalo, že tam naběhla modrá obrazovka s nabídkou volby klávesnice a pak, když jsem zvolila co mám, tak tam naběhla oprava PC, ale ať jsem klikla na cokoliv, nic se opět nedělo. Opravdu už mám chuť vzít kladivo a pořádně si bouchnout. Děkuju za případné rady co s tím.

Předmět Autor Datum
Co ti na to máme napsat ? Že jsi hloupá a pouštíš se do věcí, kterým nerozumíš ? Navíc Windows 10 je…
antibalda 10.10.2016 21:01
antibalda
Za nedokonale samo-updaty Windows 10, pri kterych se system zhrouti, uzivatelka nemuze! poslední
Redmarx N 10.10.2016 21:05
Redmarx N
mám chuť vzít kladivo a pořádně si bouchnout Pokud doletis do Ameriky a bouchnes tim do Nadely, tak…
Redmarx N 10.10.2016 21:03
Redmarx N

Co ti na to máme napsat ? Že jsi hloupá a pouštíš se do věcí, kterým nerozumíš ? Navíc Windows 10 je hnůj.
Uznávám, na to už je pozdě, takže to nejspíše vyřeší pouze přeinstalace systému /který jsi tam měla předtím ?/,ale jelikož to nejspíše nezvládneš, tak to buď zanes nějakýmu kamarádovi, který to zvládne nebo za velký peníz někam do servisu.

mám chuť vzít kladivo a pořádně si bouchnout

Pokud doletis do Ameriky a bouchnes tim do Nadely, tak to bude idealni, ale i rana nekomu z ceske pobocky Microsoftu by nebyla uplne od veci, ale fakt je, ze hrozi nejake stihani za ublizeni na zdravi, tak to radsi nedelej.

Pocitac za to nemuze, proste preinstaluj ty debilni Windows nebo prejdi na Ubuntu. Pokud tam mas data, tak vyndej nejprve disk a pripoj k jinemu PC jako datovy a zazalohuj.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru