Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Unixový čas ve videu na youtube ?

Zdravím,

mám takový dotaz. Když natáčím video, uvnitř videa jsou všemožné informace a jedna znich je i přesný čas od kdy do kdy bylo video natáčené. Zajímalo by mě, zda se taková informace přenáší při uploadování videa na youtube a zda je možné se k takové informaci dostat.

zajímalo by mě to z důvodů vyhodnocování dat ze senzorů. Pohyb si při tom natáčím ale potřeboval bych synchronizovat počáteční časy. S originálním videem to zvládnu. Jen by mě zajímalo, zda to jde i s videem na youtube ?

předem díky

JK

Předmět Autor Datum
je rozdíl mezi souborem u tebe a na youtube, ty máš video v kontejneru s těma fíčurama, tím že to na…
TNT 14.10.2016 15:01
TNT
uvnitř videa jsou všemožné informace a jedna znich je i přesný čas od kdy do kdy bylo video natáčené…
pme 14.10.2016 17:41
pme
väčšinou sú tie info v niektorej z overlay vrstiev ale aj v samostarnej stope rovnako ako napr.titul…
audax 15.10.2016 11:01
audax
Děkuji, měl jsem v plánu nechat vytvořit web nebo plugin který by spojoval externí data s videem na… poslední
herbear 17.10.2016 12:11
herbear

je rozdíl mezi souborem u tebe a na youtube, ty máš video v kontejneru s těma fíčurama, tím že to nahraješ do YT tam se dělá reencode a pravděpodobně ty informace z kontejneru se zahodí, defakto se zahodí to co jsi tam nahrál, a to podstatný je, že z YT se dostaneš jen k datovému streamu, nedostaneš se k video souboru jako takovému.

väčšinou sú tie info v niektorej z overlay vrstiev ale aj v samostarnej stope rovnako ako napr.titulky,u "originál" dv kamier na páske,pokial dôjdek prekodovaniu videa kvôli umiestneniu na youtube/napr. z pôvodného dv avi alebo mp4 na flv-html5/ tak sa tá informácia vplyvom komprimácie stejne stratí alebo rozhádže a už napr.00:00:05 nebude rovnaká ako na origináli,alebo to tam nebude vôbec,záležíaj od použitého softwaru,"slušný" videoeditor vytvorí nový time code zápis do výsledného videa pokial dôjde k zmene komprimácie a poposúvajú a vypadnú nejaké snímky,ktoré budú podla iného použitého kodeku skomprimované....

Děkuji,

měl jsem v plánu nechat vytvořit web nebo plugin který by spojoval externí data s videem na youtube a pak by je souběžně promítal. Tak aby sladil čas u externích dat s časem u videa. Asi budeme muset přijít s jiným řešením :)

každopádně děkuji

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru