Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobil - Jakou zanačku

V podstate mas s tim vnitrnim ulozistem pravdu, dneska Google nahazuje takovy limity, ze pomalu pod 32GB interniho uloziste se s tema smartphonama neda nic delat, jenze to jsme razem v highendu 10K+ a to da malokdo, standard je 16GB, jenze kdyz ti samotne sluzby Google udelaji klidne 1,5GB + ma nove Google omezeni, ze pod 0,5GB volneho mista v internim ulozisti prestane fungovat aktualizace aplikaci, to je tezky.

Jako v podstate neni z ceho vybirat, Microsoft mobilni Windows zabil, iPhona si urcite kupovat za ty sileny ceny nepujde a Google doprasil Android tak, ze to v podstate neni ovladatelny.

Takze momentalne ja nejvic doporucuju smartphony od Huaweie se kteryma se v podstate zadne custom upravy delat nedaji, ale na druhou stranu pro nejake bezne uzivatele poskytuji asi nejvyssi komfort.

Nebo je potom druha moznost si ten telefon "dodelat" sam a tam je potom potreba mit nejakej hodne oblibenej foun se Snapdragonem, aby pro nej byly customROM, aby byl root, aby se dal nainstalovat xposed framework a aby byly odladene aplikace pro upravu smartphonu a clovek se hrabal v kodu Androidu co nejmene. :-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny