Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobil - Jakou zanačku

nevadi mu nepodporovany system a
To je co za hlášku svatá dobroto ? :-D /* Navíc nemci uz nedočkave čekají, kde Lumie chytne druhy dech a Microsoft tak dobře udělal, nebo máš namysli WP 8.1, WP jsou i Acer, HP kupríkladu Elite x3 na Adrenu 820 je pod Windos Phone dobrej vítr, WBl .

# No, my jsme jednou při obední pauze tak porovnali Lumie vs Lg hlavne prostredí a aplikace, oba jsme našli to samé u druhého, prostředí WP10 se s WP8 nedá porovnat.
* Spíš lidi co WP zakoupili tak jsou spokojeni, ono on ten poslední adroid "reklamní blkající kolotoc" také nakvnemá co nového nabídnout, navíc zde se jak náhodou nikdo o telemetrii nezmíní :-)

# Osobně mi ze začátku trvalo nez jsem si na prostředí WP zvykl a často jsem ho proklínal, ale ve finále se na něho zvykalo rychle (vlastně šlo jen o zvyk), hodně aplikací má jiz integrovaných, tak jako klienta na gmail, ci google cloudové služby, zpátky na android bych uz nechtel, není na nem co dělat, s Lumií se bavím lépe, at k přijímani SMS etc přímo na PC|NTB, nebo použití telefomu jako Mini PC pripojením k TV (v podstatě mám z telefonu Mini PC Windows RT).

S 3Gb DDR4 (uz i Lumia 640 s 1Gb jede slusně + Adreno 810, mi WPhone opravdu sedne, bez potřeby instalovat nějaký ROM abych si mohl něco nastavit ..
(když jsem ho zakoupil, tak už byly dostupné UPdaty + Firmware, tak jsem se vyhl počatečným problémům)

# Sem tam použiji i Lumii i jako VR Bryle zapojené k PC přes Samsung Gear VR 2 (USB-C) OCULUS, její 2K displej jen na Virtuální realitu dostatecný :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny