Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Akcesem.cz - výhodné ceny nebo podvod?

Vy se tady pořád pokoušíte všechny přesvědčit,že vaše obchody jsou poctivé a solidní,aby vám to ještě pár dní vydrželo.Pak vás zřejmě navštíví policie a ČOI a obchod patrně skončí.Z toho obviníte zřejmě tuto poradnu.No počkáme si pár dní,až ti,co zaplatili,nedostanou slíbené vouchery a hlavně zboží.Pak se do toho vloží policie a abyste se mohla sama obhájit a vysvětlit to všem po celé republice,tak to přes svého známého nabídnu i televizi,tam se pak jistě vše vysvětlí,až vás navštíví i s kamerou.Ale u vás už ČOI několikrát byla,jak jste psala,takže i teď to asi bude perfektní,že? A nevím,co je tak tajného na vašem minulém webu,jistě i tam byly stovky pochvalných a děkovných příspěvků.Nebo spíš naopak??
Pořád tady melete,jak jsou všichni zákazníci spokojení.Když jsem vám ale já učinil nabídku za pár desitek tisíc korun,tak jste se samozřejmě vůbec neozvala.Mě by se totiž ošidit nepodařilo,což je pro vás ztrátové,dodat i zboží.
Takže neváhejte,poraďte se se svým právním zástupcem a začněte posílat vouchery nebo vracet peníze,máte čas jen do úterka.A ani v Německu se pak neschováte,policejní složky spolupracují po celé EU i mimo ni.
Přeji hezký den,možná i poslední.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny