Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Akcesem.cz - výhodné ceny nebo podvod?

Tady ani nejde tak o platbu předem nebo nabídku předražených šmejdů, různé slevové servery také fungují přes zaplacení předem a přesto jsou úspěšné a důvěryhodné. U každou nabízené věci vždy totiž uvádějí i skutečného prodejce/dodavatele, u kterého si to zákazník může přímo ověřit a jasný je i princip, na kterém to funguje - dodavatelé mají reklamu, slevové servery provizi.

Stejně tak teleshoppingy nebo předváděcí akce, byť občas nabízejí úplné šmejdy za megaceny, tak vždy dodají co slíbí. Problémem je spíše to, že málokdy má dodaná věc takové super vlastnosti, jak deklarují a v případě předváděcích akcí často i agresivní systém prezentace zaměřený na méně odolné jedince. Také v tomto případě je princip fungování celkem jasný - neinvestuje se do standardních reklamní i prodejních kanálů, tudíž lze více a lépe investovat do přímého marketingu a prodeje. Že se to často zvrhává na predej cetek za předražené ceny je již jiná.

U Akcesem.cz není jasný ani princip takového prodeje, protože není jasné, co by z toho měli dodavateli zboží a proč nedostatkové a dobře prodejné zboží ala iPhone nabízejí takovou formou, kde nemají žádnou reklamu a ještě musí platit provizi zprostředkovateli a ani jej nelze nijak ověřit před zaplacením zboží.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny