Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Akcesem.cz - výhodné ceny nebo podvod?

Mě se nedotkl, já jsem od přírody podezíravej člověk a nakupuju jen z ověřených zdrojů :) Obchod, který má podezřelé až nesmyslné ceny a který nemá ani žádné recenze třeba na heurece je obchod, v kterým bych si neobjednal ani rohlík.

Ale přesto odmítám jakoukoliv "pokroucenou morálku" ve smyslu "podvodníci existují kvůli vám" či "za to znásilnění si může sama, když se tak obléká". Může být sebevíc naivních a důvěřivých lidí. Stejně tak jako může žena běhat po městě nahá a nedáva mi to žádné právo ji znásilnit. Viníkem je vždy podvodník či útočník! Žádné "je třeba si uvědomit, že je to kvůli vám" neexistuje. To je naprosto pokroucená morálka a smysl pro spravedlnost. Nevím, kde se tento pokřivený pohled na svět bere.

Už vidím toho soudce :-D "Paní, ale za to si můžete sama. Co jste čekala, když chodíte v sukni o půlnoci po parku? Vždyť vy jste ho chudáka vyprovokovala. To máte za 2 roky minimálně" :-D

Naštěstí, že naše právo takto pokřivené není. Jsou ale státy, kde ženu za toto zbičují.


Ano, lidé, co naletěli byli naivní. Ne, nebudu se kvůli tomu nad ně povyšovat, ani je soudit. Jak jsem řekl...za idiota budu ještě mnohokrát i já.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny