Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Akcesem.cz - výhodné ceny nebo podvod?

Ciastocn e suhlasim s nazorom, ze bohuzial taketo podvody zivi naivita ludi, respektive ich lenivost, a preto sa tu budu cyklicky zjavovat donekonecna.
Fakt, ze ponukali veci za polovicne ceny, dobre o tom som nevedel ani ja, nemam prehlad o cenach vsetkeho, co kupujem.
Fakt, ze ponukali napriklad nedostatkovi Iphone7, to som tiez napriklad nevedel.
Ale preco nevenovali pred nakupom aspon trosku usilia na preverenie? Mame Google, mame poradne, mame zrovnavacie weby, mame verejne dostupne zdroje ako su firemne rejstriky, vieme si pozriet udavane adresy na Street view, takze odhalime panelakove srocky hned na zaciatku....atd. Toto uz nie je o tom "ja som nevedel, ja sa v tom nevyznam, ja nie som odbornik, ja som len "zenska" a pod", to je proste ignoracia a lenivost zo strany kupujucich. Mozno mamon, vidim super cenu a nehladim na nic. Zlepsenie do buducnosti? Asi ziadne.
Ako bolo povedana o takych par mesiacov pride novy portal so super cenami a opat par desiatok ludi na to skoci. A zase ma niekto par milionov zarobene.
A bombonik na zaver, uz skoro cely rok bojujem s celkom jasnym podvodom Kairos (http://ekonomicka.poradna.net/a/view/4102-dalsie-l ietadlo-z-vychodu-kairos-technologies-a-jeho-pyram ida) a co sa za ten cas stalo? Stale kopec ludi naivne tvrdi, ze to nie je podvod lebo im znama povedala a pchaju do toho prachy ako do pracky....ludska hlupost je naozaj nekonecna a obcas mam chut rezignovat a nechat kazdewho nech sa v tych vlastnych srackach vyvala sam. Mozno len to je cesta ako nespravit rovnaku chujovinu aj nabuduce.
Idiot sa na chybach nepouci, hlupak sa uci na svojich a mudry clovek na chybach inych. Nech sa priradi kazdy kam patri.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny