Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Akcesem.cz - výhodné ceny nebo podvod?

To nie je o posmievani ako sa nespravne domnievas. Ked tvrdim, ze blbcov ako ty je a bude stale dost na to, aby sa dalsi podvodnik obohatil o par milionov je to smutne konstatovanie. Ver mi, ze radost z toho nikto nema.
Ak ta to potesi kedysi som prisiel o 6 eur na Ebay, pretoze pred par rokmi pri jednom z mojich prvych nakupov som veril cinanovi, ze tu baterku do mobilu poslal. Vedel som, ze Ebay chrani kupujucich, ale nevedel som, ze len urcity cas, takze som uveril jeho presviedcaniu, ze mali prazdniny, ze mali sviatok, ze o posta zdrzala, ze uz poslal druhu baterku az mi 3 mesiacoch doslo, ze uz nic nepride;o). Pripustam aj moznost, ze baterku skutocne poslal a kedze sla postou proste sa "stratila".
Samozrejme som to riesil nasledne s Ebay, ale uz bolo neskoro, neskor som si vsimol, ze ma aj negativne feedbacky a ze 90% spokojnost zdaleka nepostacuje. Odvtedy nakupujem len u 98-99% obchodnikov, hlavne z Ciny. Slo o 6 eurovu skusenost, takze som to dalej neriesil.

Byt tebou sypem si popol na hlavu a nekopem okolo seba, vdaka tomu threadu sme urcite odradili mozno aj desiatky dalsich obeti, takze zmysel toho, co tu robime urcite je. A ze vyzeras ako blbec je len zhoda nahod. Neboj nabuduce to bude niekto iny;o).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny