Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Akcesem.cz - výhodné ceny nebo podvod?

Samozrejme, ze viem, to bol len priklad, pretoze toto je to iste ako s tou skrinkou. Tiez chces riesit jednoduchu vec zlozitou cestou. Tym, ze zavolas do skoly hliadku, tak ta hliadka bude chubat na inom mieste, kde by bola urcite potrebnejsia ako asistovat pri zabavovani spreja v skole.
Pri silnom podozreni na podvod by mohla policia docasnym prikazom a intenzivnym vysetrovanim pozastavit cinnost podvodnika. Napriklad odstavenim domeny, odstavenim uctov prijimatel, domovou prehliadkou a pod.
To, co dnes vysetruju mesiace moze byt ciastocne vysetrene za hodiny az dni a hlavne sa predide ovela vacsim skodam. Kazdy vie, ze skodam je efektivnejsie predchadzat ako ich nasledne riesit.
Ja viem, ze to dnes nejde, mam na sieti zopar policajtov, obcas s niektorymi chodim na pivo (aj z kriminalky) a viem ako to nejde. Ale zaroven viem ako by to slo, ale to uz je iny pribeh.
Situacia je tak zla, ze keby niekto z podvedenych, ci uz z akcesem alebo Kairosu zaloval stat o nahradu skody z dovodu necinnosti policie tak by to asi vyhral.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny