Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chtěl jsem stáhnout hru a stáhlo mi to vir

Poslední dobou se stalo tady pravidlem nadávat uživatelům, kteří něco nevědí.
Chodim na niekolko poradni, a toto sa deje vsade.
"Rádci" se vyvyšují, dávají najevo svou přezíravost.
Ked tazatel nerozmysla (ako dnes vacsina ludi), tak co mu povies? Popri tom, ako su niektori ludia blbi aj majmensie uvedenie veci na pravu mieru vyzera ako vyvysovanie sa. A najlepsie, je, ked este taky exot zacne pindat, ze ako si radca dovoluje mu vobec povedat ze volaco spravil zle.

Sakra když je tady poradna, tak se přeci má radit někomu, kdo o tom nic neví.
Kto o tom nic nevie sa nema do takych veci co ondit. Ma vediet aspon zaklady.
Clovek co nevie co je bootovanie, particia a ovladac, nema co instalovat OS.

Nedrbem sa sam do vyplnania danovych priznani, ked som blby do paragrafov a podobnych zakonovo-papierovych veci. Dam to dakomu spravit, alebo si nastudujem aspon zaklady. Nech potom necumim jak vyorana mys ked sa na daco spytam a radca pouzije beznu terminologiu. Ziadna poradna nieje na to, aby ludi ucila zaklady ktore sa vedia naucit sami z verejne dostupnych zdrojov, alebo za nich tieto zakladne veci robila Uz si to zapamatajte konecne.

Není každý odborník na IT, může být odborník ve svém jiném oboru a počítače bere jako prostředek k vykonání své práce a není povinen znát vnitřnosti.
Taki ludia maju ludi co sa im o PC staraju. Tiez si sam neopravujem auto, aj ked teoreticky viem ako funguje. Dam to do servisu. Inac je riziko ze si narobim este viac problemov a vydavkov navyse svojou nevedomostou.
A ked sa to chcem naucit, tak s niekym kto sa vyzna a da mi odpovede, ktore niesu v ziadnej knihe.

A jakmile tady někdo se na něco zeptá trošku triviálnějšího, hned se na něj ze všech stran sesypou nadávky, že to co chce vůbec nemá co chcít, že se ptá blbě a má čínskej křáp. To se mi prostě nelíbí a těchto tazatelů se budu vždy zastávat.
Trivialne veci sa daju vygooglit. Tu sa ludia nezriedka pytaju na veci o ktorych vobec nevedia co vsetko obnasaju alebo vyzaduju pokrocilejsie znalosti. A ked sa dakto stazuje ze sa mu daco seka na aceri za 10 tisic so slabym CPU, tak co mu mam povedat? Ano, ma srot. Ze niekto nedokaze stravit pravdu, ze ma nevykonne lacne zariadenie, alebo daco pobabral sam, je to jeho problem. Chvalit ho za to nik nebude.

ale "Rádci" by měli mít na to nervy, jinak tam nemají co dělat
Ludia su blbci a castokrat ich daco naucis len tak, ze ich zdrbes. Mozes im 100x povedat, aj tak to ignoruju a spravia problem.

Poradna je pro ty, co nevědí a kolikrát se ani nedovedou správně zeptat, nevědí co mají ještě poskytnout za informace.
Ako sa pytat je uvedene pri vkladani dotazu. Ked je tazatel blby a ignoruje informacie co ma pred ocami, nech sa necuduje ze je potom zdrbany.
Jednoducha logika, ktora plati v celom zivote a vsade. Uvedomte si to.
Nieco niekde pokazim ci spravim zle = mam ocakavat ze ma dakto zdrbe ze som to pokazil.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny