Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Teplovodiva "žuvačka"

Zdravím, potreboval by som poradiť s teplovodivou pastou resp. podložkou (?).

Notebook (HP ProBook 4520s) sa mi rychlo zahrieval az sa zacal v posledom case sam od seba vypinat. Uz davnejsie som ho chcel otvorit a vycistit ventilator, ale odradila ma nutnost prepastovat potom CPU, ked odoberiem ventilator - nikdy som to nerobil a v tych pastach som sa nevyznal.

Teraz som vsak uz do toho musel ist kvoli tomu vypinaniu sa, objednal som pastu a pustil sa do toho...

Lenze ako naschval sa mi pri odoberani ventilatora nedal odobrat chladic tak ako by mal - neodlepil sa len od CPU, ale aj GPU (?). Davam obrazok aby to bolo jasnejsie...

w2K57x.jpg

Na CPU tu teplovodnu pastu mam kupenu, no teraz budem asi potrebovat este aj tu teplovodivu podlozku ci "zuvacku" na GPU.

Pozeral som nejake stare fora, ale s tymi pastami/zuvackami som len viac domotany. Na CPU mam teplovodivu pastu Noctua NT-H1 - niekde som nasiel, ze ta pasta moze ist aj na GPU, inde ze zase ze nie. Kedze tam je ta pastelina tak si nemyslim, ze tam moze ist teraz pasta.

Chcem poprosit o radu, co tam treba dat, pripadne aj link na nejaku tu pastelinu. Chcel som dat notebook hned dokopy, ked vycistim ventilator, no teraz ho musim nechat tak, kym sa nepohnem s tou zuvackou/pastelinou...

Vopred dakujem za pomoc

Předmět Autor Datum
žuvačku nájdeš v starej CD-Romke. Bolo by dobré, aby bola rovnako hrubá.
sakraforte 25.10.2016 15:25
sakraforte
nasiel som nieco take https://m.alza.sk/alphacool-warm-conductive-pad-30 x30x1-5mm-d228453.htm?cati… poslední
miso.kubachy 25.10.2016 16:45
miso.kubachy

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru