Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký je nejlepší AntiVirus ?

No to určitě, to potěš pánbůh když tu máte takové "rádce" winy znám od 95 po poslední, a kde sou ty časy, starých "dobrých" xp.. nevím jaké je dnes postavení společnosti k win.. tedy k nákupu, já zkrátka nikdy nedal za win, ani korunu, a tak to i zůstane, né z důvodu že bych nechtěl podpořit takové dílo, ale z důvodu mého opovržení někým kdo se neštítí vybírat za win. od počátku takové nekřesťanské prachy, tudíž.. navíc, když tady máme uložto, torenty, a další.. takže to je tak na úvod, teď.. To s těmi účty v tom mám doteď bordel, nejsem žádný hacker, na to jak dlouho mám komp dosahuji max, lepšího průměru, ale umím si prostě poradit, ovšem nějak nemůžu těm novým win. přijít na chuť já vyžaduji něco spolehlivého, což je čím dál větší problém dosáhnout, a tedy nevím o jakém základním av. mluvíte, ale pokud myslíte, win essential, nebo defender, nebo jak se tomu nadává, tohle funguje tak po dobu aktualizace, pár nějakých primitivních virů to najde, ale trošku lepší vir a ty ubohé prográmky si doslova ochočí, zrovna nedávno, se mi stala dosud nevídaná věc, už ani nevím jak mě to přesměrovalo na tu čínskou stránku, ale to co se stalo jsem ani nevěřil že by můj komp dovedl.. v momentě se začly automaticky stahovat i instalovat desítky programů, které rovněž stahovaly další programy, komp byl totálně zabržděný a já prostě nestačil nic udělat, ty programy byly komplet zavirované, bylo jich tolik že nechápu jak se zvládly tak rychle nainstalovat, když se mi povedlo se z toho dostat, tak jsem se zhrozil z toho jakým způsobem bylo změněno nastavení toho žďorbí antivirového, jakoby prostě místo mě seděl někdo kdo se snažil mi totálně odrovnat systém. Pozoruji celkem znepokojivý jev, viry už nejsou co bývali, ale jsou složitě propracované a mnohdy od samé instalace je už win, podchycen útočníkem, obzvlášť u těch nelegálních kopií, a pak taky ty rady některých chytráků, že prý proč av. hlásí na crack virus, na první pohled to má logiku, ale i druhou část, ta je že jo, možná je pravda, že antivir vyhodnotí crack jako nežádoucí, ovšem taky může být zcela legitimně zavirovaný a běžný uživatel prakticky toto riziko nepozná a bezobav si stáhne ba i nainstaluje vir. Pak už se nedivím že je možné plně převzít kontrolu nad pc, ovšem z blbého kliku na stránku ? Je to zkrátka čím dál větší problém..

naštěstí jsem tohle předvídal už dávno, a mě prakticky žádný pazneht nemůže ohrozit, nemá mi co udělat, peníze uznávám pouze v papírové podobě, paradoxně nebo bitcoin, z jednoduchého důvodu, bitcoin mi chrání silné heslo, a z ruky peníze mi taky nikdo nevezme. A potom základní pravidla, přísný zákaz jakékoli autentizace na netu, tedy žádné osobní údaje, žádné kompromitující materiály, prostě snažit se být tolik anonymní jak to vaše povaha vyžaduje. Tohle je pro běžného uživatele jediný spolehlivý dostupný "antivir". (ovečky poslušně sloužící organizovaným zločincům ve vládě se samozřejmě příliš bát nemusí )

Navíc, pro hackery musí být dnešní doba absolutní ráj, internet plný totálních ale naprosto nemyslících kořistí které ověšeny penězy doslova volají: TADY JSEM ! Mají FB,mají fóra, mají tor, bitcoin, výsledek = DARK MARKET PLATZ, tedy legální trh s čímkoli a velmi odolný proti jakémukoli ohrožení, úřady jsou bezmocné. To že sem tam chytí po usilovné dřině nějakého blba co si nedával bacha.. nic neříká, zkrátka hackeři vyhrávají, fandím jim jen s mírnou obavou ve finální zodpovědnosti, pokud se totiž zvrátí.. mohou zničit systém jak ho známe a to by v neuváženém případě, nějakým chorým mozkem mohla být globální katastrofa.. ono vše začíná být složité čím dál víc, a moc mi nejde na rozum proč může někdo s cejchem "rádce" odbýt takovou stručností tak rozsáhlou problematiku.
*PS:O titul rádce nestojím

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny