Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Skúsenosti s operátorom 4ka

Ahoj. Momentálne som zákazníkom O2 a začínam byť viac a viac nespokojnejší. Tarifu za minútu má 0,13€/min, drahé a nevýhodné internetové balíčky (či paušál), vypadávanie signálu aj vo veľkom meste (Nitra) a celkovo hrôza.
Vedeli by ste mi v skratke povedať výhody a nevýhody (vaše osobné skúsenosti) operátora 4ka? Oplatí sa viac než O2,Orange alebo Telekom?
Zaujímam sa o nejaký paušál, tá klasická verzia čo tam majú - TO.10 - za 10€/mes, 10GB dát na mesiac, 100min sms...
1) Oplatí sa to?
2) Nieje to nejaký chyták?
3) Je to výhodnejšie než konkurencia?

Vopred ďakujem...

B-)

Předmět Autor Datum
Kamos to mal asi pol roka. Ked to fungovalo slo to dobre. Problem bolo, ze to casto vypadavalo, vypa…
fleg 26.10.2016 19:31
fleg
Aha, no OK. A čo poviete na ostatných operátorov? Ktorý má ten možno najlepší pomer cena:výhody ?
GTXforce 26.10.2016 19:42
GTXforce
ZIaden. V CR a v SR su datove pausaly vymechom zakaznikov v porovnani so zahranicim, kde su vyssie p…
fleg 27.10.2016 08:48
fleg
Oplatí sa od Orangeu - Flex 10? 10,00 € (cca 100 minút) 1000 MB na 6 mesiacov zadarmo - iba v eshop… poslední
GTXforce 27.10.2016 20:37
GTXforce

Kamos to mal asi pol roka.
Ked to fungovalo slo to dobre. Problem bolo, ze to casto vypadavalo, vypadky boli aj viachodinove, nesiel obcas net (spadol do 2G), obcas neslo ani telefonovat.
Kedze to mal ako hlavny net doma uz to nema.
Btw myslim, ze to mal este ten akciovy 5 eurovy pasual.

ZIaden. V CR a v SR su datove pausaly vymechom zakaznikov v porovnani so zahranicim, kde su vyssie platy, zivotna uroven a nizsie ceny pausalov.
POkrytie ma najlepsie Telekom, Orange trochu zaostava za nim a posledne je suverenne O2. 4ka ma symbolicke pokrytie, navyse ak ma problemy v case ked ma par zakaznikov, co bude robit ak ich bude uz naozaj dost? Vypadky budu kazdy den?
Ceny su dost neprehladne, v poslednej dobe mam pocit, ze Telekom a O2 maju kartel, maju skoro totozne programy na data aj volania. Telekom sa navyse sprava ako debil zavadza novinky, co idu proti zakaznikom, nenapadne zvysuje ceny v case, ked by ceny mali klesat. Tento tyzden som premigroval 2 simky do O2, mozno pojdu aj dalsie, pretoze Telekomu je mojich 120 eur mesacne ukradnutych, ktore mu platim.
O2 ma(lo) tragicke pokrytie, respektive pomerne dost ludi, co poznam odislo v priebehu cca 3 rokov od O2 prave kvoli blbnucemu netu, zopar aj kvoli problemovym volaniam.
Na druhej strane je pravda, ze poslednu realnu staznost na O2 som zachytil mozno pred rokom, je mozne, ze to uz taka tragedia nie je. Viac budem vediet za mesiac, za dva ked tie moje migrujuce cisla budu mat skusenosti s ich netom.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru