Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nefunguje windows update-win 7

Zdravím, ako vyplyva z nazvu, nefunguje mi windows update. Problem spociva v tom ze ak kliknem na vyhladat aktualizacie, niekolko minut nacitava, no potom vyskoci chyba ze sa neda pripojit alebo cosi take. Skusil som restartovat sluzbu windows update, skontrolovat disk a nepomohlo. Potom som to skontroloval pomocou programu od microsoftu "windows update diagnostic" a naslo tieto problemy:"Premenne prostredia sluzby windows update su nespravne" a "problemy s instalaciou najnovsich aktualizacii" no neopravil ich. Pouzil som uz AVAST, ADVANCED SYSTEM CARE, ANTI-MALWARE, MALWARE FIGHTER a nenaslo nic, takze virus to asi nebude. Windows 7 home premium sp 1 je original. Nevie niekto ako by sa to dalo vyriesit? Podotykam BEZ PREINSTALOVANIA WINDOWSU!!!Nechcem kvoli tomu prerabat vsetko na novo. Ak viete v com by mohol byt problem, prosim poradte.

Předmět Autor Datum
Problém sú všetky tie nástroje, ktorými si to opravoval. Takže ti ostáva to nanovo.
čitateľ 31.10.2016 15:21
čitateľ
ak mas na mysli tie anti-virusi, tak nimi som dal len pc preskenovat,ale kedze ziadne virusi nenaslo…
korben 31.10.2016 15:27
korben
Koľko rokov má ten windows, koľkokrát si už používal takéto opravovátka? Odkedy nejdú aktualizácie?…
čitateľ 31.10.2016 15:43
čitateľ
Ty zázračné antivirusy ti znemožnily ty aktualizace spustit. Naději máš v tom,že dáš bod obnovy,než…
kozakl 31.10.2016 16:15
kozakl
tak este raz pre poriadok...tymi antivirmi som dal pc len preskenovat nic viac,ziadne opravy som nep… poslední
korben 31.10.2016 16:23
korben
Podívej se na tohle: download.wsusoffline.net Ve stručnosti: stáhnou se ti všechny aktualizace vybr…
L-Core 31.10.2016 15:52
L-Core
na cz/sk office toto nefunguje. a wsusoffline taha len kriticke a bezpecnostne updaty, nie vsetky. k…
shiro 31.10.2016 15:56
shiro
cize mam stiahnut vsetky subory v zozname "Archive"?chapem to spravne?
korben 31.10.2016 15:57
korben

ak mas na mysli tie anti-virusi, tak nimi som dal len pc preskenovat,ale kedze ziadne virusi nenaslo tak som to nechal tak...nic som neopravoval ani neboli zapnute automaticke opravy....mimochodom nefungovalo to ani predtym nez som dal pc tymito programami skontrolovat

Koľko rokov má ten windows, koľkokrát si už používal takéto opravovátka? Odkedy nejdú aktualizácie? Prečo si namiesto tých hlúpostí nevyskúšal integrovanú opravu, cez Ovládacie panely -> Riešenie problémov -> Problémy so službou windows update? Očividne si to sám neopravíš, chcelo by to niekoho skúsenejšieho, ťažko povedať v akom stave to celé je. Alebo ten reinštal.

tak este raz pre poriadok...tymi antivirmi som dal pc len preskenovat nic viac,ziadne opravy som nepovolil,inac mam tam nainstalovany len AVAST a klasicky cleaner a blblo to aj predtym nez som ich pouzil....a ako je mozne ze v minulosti som ich na starom notebooku pouzival KAZDY BOZI DEN a vsetko fungovalo bez problemov???

Podívej se na tohle: download.wsusoffline.net

Ve stručnosti: stáhnou se ti všechny aktualizace vybraného systému (a třeba i Office). A ty pak aktualizace aplikuješ třeba z flešky, DVD, klidně bez internetu.

Mám takový osobní neodbytný a (samozřejmě!) neověřený pocit, že MS se to snaží všem svým ne_W10 zákazníkům znepříjemnit, jak to jen jde. Aby lidi pokorně přešli na desítky. Na tohle jim můžu ukázat fakáč.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru