Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde zapnúť mobil

Pekný deň, stala sa mi dnes taká nepríjemná udalosť, že mi nejde spustiť telefón LG G4 najprv som myslel, že vybitý tak som ho nechal nabíjať(nesvietilo)aj pri skúsení inej nabíjačky či po zapojení do pc nereagovalo nijak tak skúsil som vybrať baterku,karty a 60 sekúnd podržať tlačítko a potom dal späť a zas neúspešne skúsil zapnúť tak som skúsil hard reset obrazovka zablikla na pár sekúnd ukázalo 100 % baterky a logo LG ale neresetlo to nič znova sa mi to už nepodarilo spustiť. Poradiť chcem hlavne to, že myslel som si, že mi odišla baterka ale pri skúsení hardresetu ukazovalo 100 % a mal som pred mesiacom situáciu že mi sekla polovica obrazu až som musel ho natvrdo vypnúť s vybratím baterky. Ďakujem za rady viem, že ho asi už nezachránim ale ...

Předmět Autor Datum
LG G4 je týmto problémom až moc známy. G4 má problém s HW, ktorý nedokáže plne komunikovať s ostatný…
GTXforce 01.11.2016 13:37
GTXforce
Ne nepotešil si ma nevedel som o tomto probléme rok mi išiel parádne taký IPhone či Samsung predčil…
Alexander1 01.11.2016 13:58
Alexander1
Môžete vyskúšať novú baterku. Robilo to aj na mojej LGG3 (mal som satršiu baterku, následne kúpil no… poslední
GTXforce 01.11.2016 15:15
GTXforce

LG G4 je týmto problémom až moc známy. G4 má problém s HW, ktorý nedokáže plne komunikovať s ostatným HW v útrobach smartfónu. Ja si osobne myslím, že lepšie je kúpiť nový smartfón a G4 poslať do večnej hlbiny zabudnutia :-D Dá sa to opraviť, no proces je zdĺhavý a náročný pre bežných užívateľov. Toľko z mojej strany.

Ne nepotešil si ma nevedel som o tomto probléme rok mi išiel parádne taký IPhone či Samsung predčil pre mňa takže by som si ho rád nechal ale tak mal by byť ešte v záruke 2 mesiace bez telefónu ma nelákajú som len to chcel vedieť či to nie je chyba baterky tú som si plánoval kúpiť novú.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru