Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nefunguje klavesnice

ahoj mam takovej mensi problem vcera mi prestala fungovat klavesnice a to takovym zpusobem ze svotit svitila ale nepsala tak jsem si dneska koupil novou obycejnou z tesca a taky mi nejede. Clovek by si rek okey mozna mam trosku smulu a ta z tesca taky nejede, ale kdyz dam restart pc, tak se num lock rozsviti a dokonce kdyz muzu najet do biosu kde potrebuji stisknout klavesu delete tak to funguje. takze podle me bude problem nekde v ovladacich? zkousel jsem odinstalovat ty tri ovladace na klavesnici nebo co to je co mam ve spravci zarizeni viz foto r008nmw9p po restartu se to nainstalovalo znova a klavesnice porad nefunkcni. zkousel jsem to dat i do jinyho usb nepomohlo. win mam 7 64 bit prosim o radu

Předmět Autor Datum
ted jsem zjistil ze mi funguje i ta stara ale jenom kdyz nejsem ve winu kdyz chci najet do biosu tak…
hokaj 08.11.2016 10:56
hokaj
Ono je to zrejme, mas rozdrbany windows a klavesnice funguje, nefunguje ovladac a proto to ve window…
Redmarx N 08.11.2016 11:06
Redmarx N
No vyřešil jsem to tak, ze jsem obnovil system a uz to zase funguje. Ale zajímalo by mě čím to bylo…
hokaj 08.11.2016 11:11
hokaj
jak pisu, nejspis se podelal nejaky ovladac - klavesnice, usb, chipset nebo nejak rozdrbany registr…
Redmarx N 08.11.2016 11:32
Redmarx N
ok dik bro poslední
hokaj 08.11.2016 11:39
hokaj

ted jsem zjistil ze mi funguje i ta stara ale jenom kdyz nejsem ve winu kdyz chci najet do biosu tak normalne dam delete a dostanu se tam nebo kdyz dam f9 najede mi to menu kde si muzu vybrat nouzovy rezim obvykly rezim atd tak mi to tam funguje taky a normalne se tam pohybuju v tom menu sipkama

Ono je to zrejme, mas rozdrbany windows a klavesnice funguje, nefunguje ovladac a proto to ve windows nejede. Jenze jsi postupoval spravne a ovladac reinstaloval, ale nepomohlo to, coz melo.

Zkus jeste najit novejsi ovladac cipsetu (vyrobce tve zakladni desky) a kazdopadne ho reinstalovat a restartovat pocitac, to by melo snad pomoct.

jak pisu, nejspis se podelal nejaky ovladac - klavesnice, usb, chipset nebo nejak rozdrbany registr windows.

kdyz tak na webu nirsoft je utilita usbdeview kterou se daji odebirat ovladace na usb zarizenich, ale pred pouzitim urcite udelej minimalne bod obnoveni systemu, at se mas k cemu vratit, kdybys to rozdrbal jeste vic.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru