Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tovární nastavení notebooku

Dobrý den, jelikož se v PC tolik nevyznám tak se obracím tady:-)
Vlastním už asi 2-3 roky notebook od ASUSU. Jelikož hraju hry a už se sekají (mikrolagy, prostě není ta hra plynulá) tak se chci zeptat jestli mi tovární nastavení pomůže tu hru udělat plynulejší...
Děkuji za každou odpověď:-)

Předmět Autor Datum
• Nekdy takovy ten REFRESH OS muze napomoci 'Sviznosti", ale vesi vykon [FPS] urcite ne :-) • Kdy js…
XoXoChanel 09.11.2016 23:59
XoXoChanel
Ono je vzdy otazka preco tie lagy vznikaju. Mozu byt sposobene nejakym SW beziacim na pozadi, alebo…
MM.. 10.11.2016 08:08
MM..
Nepotřebuju zvýšit fps. Myslím že 60FPS stačí na plynulou hru, pokud se nemýlím, a jelikož mám cca 8… poslední
tOXO 10.11.2016 20:09
tOXO

• Nekdy takovy ten REFRESH OS muze napomoci 'Sviznosti", ale vesi vykon [FPS] urcite ne :-)
• Kdy jste provadel posledni aktualizace vaseho HW osazeni ? /* Kuprikladu Update vaseho chipset ci grafického chipu ? /* V nekterych pripadech i BIOS muze obsahovat mensi zmeny v napajecich profilech.
TiP ~ Pro mensi % vykonou muzete zvolit v energetický profilu - 'Vysoky vykon' /* POZOR nepouzivat v pripade ze je NTB na baterce a vyhnete se SW typu CCleaner a dalsím zázracných cisticu.

Ono je vzdy otazka preco tie lagy vznikaju. Mozu byt sposobene nejakym SW beziacim na pozadi, alebo nejakymi blbymi ovladacmi, len tak sami od seba casom nevznikaju.
Obnovenie Win (uplna obnova po zapnuti a mackani recovery klavesy, a ne tie mrkvosoftie tovarne nezmysly vo win) moze pomoct, ale ak to je W10 tak ten sa najskor pri tejto akcii sam znefukcni, a potom to nainstalujes rucne nacisto, a k tomu spravne ovladace.

Nepotřebuju zvýšit fps. Myslím že 60FPS stačí na plynulou hru, pokud se nemýlím, a jelikož mám cca 85 v průměru tak nechápu proč se mi to seká i když nemám na pozadí nic zapnutého, všechno co jde tak vypínám přes správce úloh.
Nikdy jsem nic neupdatoval co týče HW..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru