Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem HW přenos/sdílení programů a dat mezi 2 místy

Pomalu se chystám na totální obnovu IT doma i ve firmě a do kanceláře jsem místo stolního PC uvažoval o NB, ovšem v poslední době kancelářsky komplex, ve kterém sídlím, několikrát za sebou vykradli a kromě jiných věcí, ukradli hlavně NB. Stolní PC zloděj nechal být a i podle stylu krádeže bylo naprosto jasné, že by neměl šanci je odnést.

Mě se to naštěstí nedotklo, ale celkem mě to nahlodalo v záměru koupit do kanceláře NB. Jelikož občas potřebuji něco pracovního udělat/dodělat doma, začal jsem uvažovat o nějakém přenosně - pevném řešení, které by nešlo jednoduše odcizit a současně by bylo přenosné. Ideální by byl přenosný USB HDD disk, případně USB flash disk větší kapacity, ale netuším, nakolik by bylo jednoduché/složité na něj nainstalovat používané programy, hlavně Pohodu. Žádné extra velké objemy dat/programů nepotřebuji, na dosavadním PC mám 80 GB a 1/3 z toho je neobsazena, ale v novém PC bych se rozšoupl asi trochu víc. :-D

Mimochodem, na domácím HP Pavilione mám Pocket Media Drive, u kterého jsem pochopil, že vložený Pocket Media disk je chová jako standardní SATA disk a právě takové věci mezi 2 HP PC umožňuje, ovšem HP ji Pocket Media disky nenabízí a také mi není jasné, jak by to šlo připojit k PC bez Pocket Media Drive. Podobná varianta by mi naprosto vyhovovala.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny