Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nvidia tento ovladač grafiky nemohl najít kompatibilní hardware grafiky

Zdravím
Nechal jsem si složit PC ze zakoupených komponent, dnes jsem jej zapojil, vše vypadalo OK. Pustil jsem se tedy do instalace win 10. Když jsem vše dokončil, začal jsem instalovat jednotlivé drivery, začal jsem zákl. deskou, alek když jsem chtěl nainstalovat ovladač gr. karty napsalo mi to hlášku "nvidia tento ovladač grafiky nemohl najít kompatibilní hardware grafiky". Po chvilce hledání na internetu jsem zjistil, že jsem udělal stejnou hloupost jako někdo jiný a monitor jsem připojil k základní desce a ne k externí grafice. Nicméně když teď připojím monitor ke grafice tak zhasne a píše "no signal" . Když ho nechám v zákl. desce tak sice svítí, ale driver nejde nainstalovat a PC vidí jen integrovanou grafiku Intel. Nejde se mi ani dostat do biosu, protože klavesnice je během startu nečinná. Mám tuto kartu MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OC a drivery jsem stahoval odtud (stáhl jsem si je z internetu, protože v PC nemám cd mechaniku) https://www.msi.com/Graphics-card/support/GeForce- GTX-1060-ARMOR-6G-OC.html#down-driver&Win10 64
Jsem už docela bezradný, takže děkuji za jakoukoliv radu.
P.S grafika by měla být funkční (větráky jedou) , protože k PC jsem dostal test report, kde vše vypadá OK.

Předmět Autor Datum
Ještě dodám. Windows jsem tam měl už z obchodu, chtěl jsem ale čistou instalaci, tak jsem si je přei…
Bob.94 14.11.2016 21:16
Bob.94
Do Biosu sa dostat ide vzdy. Klavesnice je cinna. Odpoj HDD ked to nestihas a dalsie pokusy mas poto…
MM.. 14.11.2016 21:47
MM..
Tak problém zdá se vyřešen, kouknul jsem do bedny a grafická karta nebyla pořádně zasunuta do zákl.… poslední
Bob.94 14.11.2016 21:51
Bob.94

Ještě dodám. Windows jsem tam měl už z obchodu, chtěl jsem ale čistou instalaci, tak jsem si je přeinstaloval. Ve windows.old jdou vidět nějaké nainstalované ovladače Nvidia, ale mě už teď znova nainstalovat nejdou.

Do Biosu sa dostat ide vzdy. Klavesnice je cinna. Odpoj HDD ked to nestihas a dalsie pokusy mas potom po ctrl-alt-del az kym to trafis.

Ked je aktivna integrovana grafika tak zrejme ta PCIe grafika z nejakeho dovodu nefunguje, trebars do nej neni zapojene napajanie alebo iny problem. Keby bios nasiel tu nvidiu, tak by integrovanu grafiku pravdepodobne vypol (typicky je to tak defaultne v BIOSe nastavene)
Konieckoncov si to vies pozret v spravci zariadeni windows, ci tam nejaka dalsia grafika je. Evidentne neni, ked to pise aj ovladac - je blbo zapojena alebo vadna. Nezavisi to od monitora.

Tak problém zdá se vyřešen, kouknul jsem do bedny a grafická karta nebyla pořádně zasunuta do zákl. desky.... bál jsem se na to zatlačit, ale nakonec tam zajela.
Doufám, že už to konečně pojede. Už mám jednu reklamaci (neuznanou) za sebou a jestli s tím ještě něco bude tak už nevím.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru