Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ICQ historie?

Zdravím,
mam ICQ5 na novem pc a chtel bych se zeptat zdali je mozne ulozit si do nej historii psaní,kterou jsem mel na starem pc?Mela by byt ulozena nekde v tom ICQ ne?A z tama následne ulozit do pc,ale moc tomu nerozumím,proto prosím o radu.

Předmět Autor Datum
skuste sa pozriet do My Documents > ICQ Lite > "vase ICQ cislo". tu by mali byt vase kontakty a taki…
2laak 20.06.2007 07:11
2laak
no tam se práveze ulozí ta historie az kdyz ji dam ulozit z toho ICQ...ale praveze nechapu odkud z t…
radd 20.06.2007 08:27
radd
no takto. ak mate novy PC, tak bezte k tomu staremu. ak ste si tu historiu dal ukladat v starom PC,…
2laak 20.06.2007 08:38
2laak
práveze je problem ze ten stary pc uz není k dispozici :-x jinak by to nebyl problém. ona tam ale ta…
radd 20.06.2007 08:58
radd
ja viem tak- a opravte ma, ak to tak nie je - ze historia sa neuklada nikam, az po tom, co tuto opci…
2laak 20.06.2007 09:04
2laak
Ano, historie se ukládá až od okamžiku, kdy to uživatel povolí. Defaultní nastavení je, že se to sam…
Eva_M 20.06.2007 09:28
Eva_M
tiez si myslim a opytany s tym uz asi nic nespravi...historie konverzacii su nadobro prec :-|
2laak 20.06.2007 09:30
2laak
Ještě upřesňuju pro další (v předchozím příspěvku jsem to nenapsala přesně): :>: Přijaté soubory se… poslední
Eva_M 20.06.2007 09:34
Eva_M
Historie se uklada pouze v pripade, ze si zvolis ukladat historii. Jsou to pak soubory *.xml (mam te…
Abox 20.06.2007 09:26
Abox

skuste sa pozriet do My Documents > ICQ Lite > "vase ICQ cislo". tu by mali byt vase kontakty a takisto aj historia. ak sem prekopirujete staru historiu, mohlo by to po restarte fungovat :-)

toto pisem len teoreticky, sam ICQ nemam nainstalovane, ale tusim, ze by to takto mohlo fungovat. ak nie, ospravedlnujem sa :))

no tam se práveze ulozí ta historie az kdyz ji dam ulozit z toho ICQ...ale praveze nechapu odkud z toho ICQ se ukládá.To je mi záhadou...ja totiz na tom starém pc si dal,aby se mi historie ukládala ale primo do pc jsem si ji neulozil a ted bych ji potreboval...kazdopadne i tak diky:)

no takto. ak mate novy PC, tak bezte k tomu staremu. ak ste si tu historiu dal ukladat v starom PC, bude v spominanej zlozke. nakopirujete ju na flasku, vlozite do noveho PC a prekopirujete ju do rovnakej zlozky aj na novom PC. a je to. ten subor so starou historiou musite mat ulozeny v tom subore. inde nie je. (teda aspon si myslim, ze program to uklada bud tam, alebo vobec nikam)

práveze je problem ze ten stary pc uz není k dispozici :-x jinak by to nebyl problém. ona tam ale ta historie ulozena není..jen jsem si zadal v menu ICQ aby se mi ukladala historie a pak kdyz si ji chces z toho ICQ ulozit do pc,tak si otevres tu historii v pc a ulozis do te slozky o ktere píses. jenze mam novy pc...samozrejme ze ICQ mam stejne,se stejnymi kontakty,heslem,nickem. Ale ta historie uz tam není...proto nechapu kam se predtim na tom starem ukladala,kdyz do te slozky v DOKUMENTECH se dostane az potom,co ji tam sam ulozis z ICQ,tim ze si tu historii otevres

ja viem tak- a opravte ma, ak to tak nie je - ze historia sa neuklada nikam, az po tom, co tuto opciu povolite v Nastaveniach ICQ. a ked ju povolite, tiez si nemyslim, ze by sa vam tam stare konverzacie ulozili. teda sa do tohto povoleneho suboru budu zapisovat uz len nove konverzacie, stare sa tam nedostanu. prave preto, lebo sa nikam neukladaju.

druha moznost je, o ktorej pochybujem, ze by sa tieto konverzacie ukladali spolu s vasimi kontaktmi na ICQ server a mali by vam byt k dispozicii...

Ano, historie se ukládá až od okamžiku, kdy to uživatel povolí. Defaultní nastavení je, že se to samo neukládá. Teprve potom se začnou NOVÉ zprávy ukládat do historie, ale ty starší (= před změnou toho parametru) jsou nenávratně pryč. Zprávy se ukládají do počítače uživatele nejspíš sem: C:\Documents and Settings\JmenoUzivatele\Dokumenty\ICQ Lite\CisloICQ

Oproti tomu kontakty se ukládají na serveru. Ale doporučuju občas si je někam zazálohovat - icq servery někdy zlobí a výjimečně se stane, že člověk o kontakty přijde.

Ještě upřesňuju pro další (v předchozím příspěvku jsem to nenapsala přesně):
:>: Přijaté soubory se ukládají do počítače uživatele nejspíš sem: C:\Documents and Settings\JmenoUzivatele\Dokumenty\ICQ Lite\TvojeCisloICQ

:>: Historii zpráv najdeš tady:
C:\Documents and Settings\JmenoUzivatele\Data aplikací\ICQLite\HistoryDB\TvojeCisloICQ\
a v tom jsou podsložky podle jednotlivých čísel uživatelů - a v nich teprve XML soubory s historií.

Při přenášení icq na jiný pc bych tedy zkopírovala oba adresáře ICQ Lite a přenesla na nový počítač.

:>: Kontakty ICQ se ukládají na serveru. Ale doporučuju občas si je někam zazálohovat - icq servery někdy zlobí a výjimečně se stane, že člověk o kontakty přijde.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru