Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Herní klávesnice s anti-ghostingem pro všechny klávesy, ne s anti-ghostingovými klávesami

Nakonec jsem se rozhodl pro klávesnici A4tech Bloody B740A, která je co se týče funkcí super, ale bohužel ji musím vrátit, protože mi nevyhovuje, má totiž, a teď nevím, jak to vysvětlit, moc "vystouplé klávesy," musím mít prostě skrčenou ruku, abych tam dosáhl a je to dost nepohodlné, bolí mě z toho ruka.

Na obrázku to vypadá takhle:

Nová: https://www.imageupload.co.uk/images/2016/12/14/Sn imekobrazovky96.png
Přechozí: http://www.cnews.cz/sites/default/files/styles/epc -galerie-clanek-500/public/oldcnews/clanky/2012/01 leden/microsoft-sidewinder-x4/microsoft-sidewinder -x4_08.JPG

Doufám, že je to z obrázku dobře patrné.

Takže vybírám dál. Cenový strop je 2500 Kč. Požadavky hlavně ten anti-ghosting, nemusí jít najednou všechny, třeba 8 stačí, ale hlavně, aby to nebyly pouze některé, jak jsem psal. Dále podsvícení. A nesmí mí tedy takové vystouplé klávesy, nejlepe aby měla područku. Preferoval bych CZ layout, ale možná bych ustoupil a vzal US, kdyby to muselo být, je to vůbec takový rozdíl? Díval jsem se a jde v podstatě jen o Y nebo Z, ne? Děkuji za objasnění a rady.

Všechny zmíněné klávesnice mají ty klávesy docela vystouplé, akorát teda Fnatic Gear Rush má alespoň područku, která by to mohla kompenzovat, ale přesto bych radši "zapuštěnejší" klávesy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny