Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Herní klávesnice s anti-ghostingem pro všechny klávesy, ne s anti-ghostingovými klávesami

Ahoj, hledám klávesnici, která by měla anti-ghosting pro všechny klávesy, ne anti-ghostingové klávesy. Dále chci, aby byla pěkná a měla podsvícení a české rozložení kláves. Nechci vybrané klávesy s anti-ghostingem, jako má třeba tato klávesice: https://www.czc.cz/genius-gx-gaming-sco ... 65/produkt "26 Anti-ghosting kláves, Jednou ze základních funkcí, které by také měla herní klávesnice zvládat, je možnost stisknutí několika kláves současně. V tomto případě máte k dispozici 26 kláves, které podporují funkci Anti-ghosting." to nechci.

Příklad toho, co by se mi líbilo: https://www.czc.cz/gigabyte-force-k85-cz/200238/pr odukt "Díky revoluční konstrukci maticového snímání stisků kláves funguje Anti-Ghosting na všech oblastech klávesnice" - ale nechci ji, je trochu přes finanční limit a není moc hezká. Momentálně mám Microsoft SideWinder X4. Ten to umí.

Návrhy :-)?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny