Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Digitalny fotoaparat.

Predrazeny som myslel u toho konkretneho obchodu. Stabilizator sa ti hodi ak fotis s velky zoomom alebo z iduceho objektu kde nemas stabilitu. Bezny uzivatel stabilizator az tak casto nepotrebuje ale uznavam, ze sa sem tam hodi. Problemom je, ze sa stabilizator povodne vyskytoval az v strednej triede a do najnizsej prechadza postupne.
Stale si podal malo informacii o tom, co od fotaku pozadujes, ale skusim vseobecne. Ak pride zakaznik a chce nieco "dobre a lacne", tak siaham po Canonoch 5,6 alebo sedmickovej rady. Ak chce niekto strednu triedu odporucam S2,3, pripadne Panasonic FZ50 a pod.
Este raz si vsetko ujasni, co potrebujes.
- stabillizator - lacnejsie modely ho nemaju, ale nie je nutny.
- sd slot - z pamatovych formatov to vyhral sd, takze fotak by mal podporvat prave tento format
- vyklopny displej - toto je jedna z veci, ktoru vyuzijes dost casto a imho dost potrebna, za prve nafotis aj to, co sa inak neda a za druhe displej sa chrani proti poskriabaniu.
- wide fotenie - otazka je, ci chces fotit sirokouhle veci alebo robit panoramaticke obrazky
- video - vela ludi pouziva fotak namiesto kamery, pretoze slusnejsie stroje (napr S3) robia prekvapujuco dobre videa. Ked som videl prve premietane na nb neveril som, ze to robil fotak.
- bateria - nevyhoda integrovanej baterie je ta, ze ked sa pokazi alebo vymlati musis si zhanat taku istu za dost drahe peniaze. Tuzkove baterky kupis v hocijakom obchode a mozes mat zo sebou vzdy nahradne.
- v rychlosti si uz neviem na nic viac spomenut, ale urcite by sa toho este naslo dost.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny