Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kopírování/přesun velkého souboru

Dobrý den.
Vytvářím v NTBackup zálohu JET Microsoft Information Store a SystemState křížově na druhý server s MS Server 2003. Má to cca 3,3GB.

Problém je v tom, že když jsem cílovou zálohu vytvářel přímo na druhý server, tak se záloha nevytvořila celá a zálohování čas od času končilo hlášením http://jio.hyperlinx.cz/tmp/hlaska.png a záloha nebyla použitelná. Místo obvyklých 3,3GB měla např. 3Gb nebo méně.

Takže teď zálohu vytvořím nejdříve přímo na disk serveru a po ukončení přes move přesunu na drudý server. Funguje to, ale ... Přesouvání 3,3GB souboru trvá ale cca 30 minut a má tento průběh http://jio.hyperlinx.cz/tmp/copy.png tzn. ze začátku poměrně rychle a po cca minutě se výrazně zpomalí.

Jako servery jsou použité běžné PC. Ovladače síťových karet jsou aktualizované, na serverech je řadič RAID s mirrorem s ATA disky. Železo je momentálně dané a pro tento rok se to nezmění. Sítové prvky jsou všechny 100Mb a nedávno byla celá síť proměřená a vyhovuje normám. V době spuštění zálohy neběží na serverech žádná další dávková akce, která by je zatěžovala.

Máte nějaký tip, kde začít hledat problém mimo výměny serverů?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny