Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Android - VoIP klient

Dotazy byly, i mistni petice byly, i obecni urad se zpaojil, LTE nebude, GSM nebude, tecka. Moc se s tim nemazou, tech 60 lidi co tu v okoli bydli nikoho nezajima. Nejblizsi cedule Praha je odtud 2km severne, ale mame proste smulu.

i s WP7 a dal jsem byl spokojeny, ackoli je fakt, ze nektere aspekty WP7 byly a zustavaji nepochopitelne (nemoznost "normalniho" importu certifikatu napriklad). Ja od telefonu chci, aby fungoval, ne se v nem hrabat - to me bavilo naposledy pred lety, ted mam uplne jine starosti. Vyhovuje mi jednoduchy a prehledny design, nepotrebuju serepeticky, widgety, gadgety ani ruzne jine gety. Nepotrebuju ani fejsbuky, fotaky, druhe fotaky, sdileni neceho nekam nebo odnekud jinam, nepotrebuju prakticky ani zadne aplikace. Potrebuju volat, prijimat maily z nekolka exchange uctu a obcas navigovat - to je vsechno. WP je pro svoji stabilitu a praktickou neznicitelnost pro me idealni platforma, jenze nabidka na trhu celkem jasne ukazuje na brzky konec platformy.
A proc ne iOS? Protoze ani nahodou. Dat za telefon vic nez 3k je pro me absolutni nesmysl, neni to muj zivotni styl. Ty penize radsi utratim jinde a jinak, ale rozhodne si je uziju lip nez kdybych za ne koupil telefon. Nehlede na to, ze moje telefony maji velmi omezenou zivotnost :-)

Ale to uz jsme hodne OT

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny