Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Android - VoIP klient

Podle me to nedoresis. :-/

Zkus jeste SipDroid, sice diskuze dost negativnich komentaru, ale zase na netu najdes i pozitivni a je to open-source a autori se holedbaji, ze jim to dobre funguje i na Androidu 7.0.

Snad jedinne zkusit se ve vesnici domluvit na spolecne wifi, antenu natahnout na kopec a odtamtud to prijimat od nejakeho komercniho distributora nebo zkusit, co se na kopci chyti. Je to v kopcovitem terenu problem, at uz se tyka jakyhkoli bezdratovych siti.

Cim lepsi kodek tim potreba vetsi vykon procesoru pri dekodovani a enkodovani a treba na Snapdragonu 200 v uplne nejlevnejsich founech to nebude nic moc. Takze tve problemy s timto mohou byt spojene i s prilis malo kvalitnim levnym telefonem. Tim nerikam, ze mas dat 20ku, ale pocitej kvalitni smartphone na Androidu minimalne 5.000 Kc, jinak se pak nediv, ze je to blbe.

Ja treba jsem z oblasti jiznich Cech a tam u nas kdyz tam jsem tak LTE uplne vsude i uprostred lesa, ale je to rovina, siroko daleko neni zadny kopec. Treba v chalupe jsem mel problem driv chytit 3G a dneska LTE pohodicka.
V Praze samozrejme je to taky bez problemu, tady fungujou i ty cinsky mobily, ktery jinde po Cechach maji smolika.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny