Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zdroj vyhodil pojistky

Dobry den, dnes se mi stal takovy problem nejspis se mi neco stalo se zdrojem. Dnes jeste v 11 hodin fungoval naprosto v poradku prisel jsem domu zapl jsem ho a vyhodil pojistky. Pojistky jsem nahodil pc znova zapl ale nic ... Nic nezasmradlo ani kdyz jsem se dival do bedny proste nic ... Cim to muze byt ? Jedine co jsem zkusil bylo to ze jsem vymenil kabl od zdroje ale zdroj porad nefungoval. Opravdu mi nejde do hlavy proc byly vyhozene pojistky a proc nic nezasmradlo ani nic nezablisklo ... Zdroj je nejspis nejaky 400 nebo 450W fortron ktery je necely rok stary. Zakladni deska je Asus A88XM-A. Nechapu proc se to stalo kdyby byl zdroj nejaky 350w no name tak bych se nedivil ale tohle.
Změna předmětu, původně: Zdroj (karel)

Předmět Autor Datum
Noname zdroje neexistují. na každém je něco napsané, třeba Fortron. Můžeš ho odzkoušet samostatně, i…
karel 02.12.2016 17:49
karel
Opravdu mi nejde do hlavy proc byly vyhozene pojistky a proc nic nezasmradlo ani nic nezablisklo pr…
jirka44 02.12.2016 17:50
jirka44
proc nic nezasmradlo ani nic nezablisklo Sťažuješ sa ? Chýba ti ohýnek ? Fortron a vyhodené poistky…
sakraforte 02.12.2016 17:56
sakraforte
ATX zdroj je elektrický stroj, každý elektrický stroj má štítek, štítek lze i vyfotografovat. Má to…
ms 02.12.2016 19:55
ms
pučit jiný zdroj, na ověření startu pc to stačí.
lední brtník 02.12.2016 20:13
lední brtník
• Zkus ten zdroj pustit zvlast spojenim PINs na ATX molexu. * Aby odpalil PC, je mozné, ale spise ne… poslední
XoXoChanel 02.12.2016 20:21
XoXoChanel

proc nic nezasmradlo ani nic nezablisklo

Sťažuješ sa ? Chýba ti ohýnek ?
Fortron a vyhodené poistky je asi to isté ako včielka a kvietok.
Zdroj vytiahni zo skrinky, zapoj do 230V a spoj zelený(je tam len jeden) a hociktorý čierny káblik. (niečim vodivým samozrejme.. spinka, iný káblik, nožnice) Rozbehol sa ?

ATX zdroj je elektrický stroj, každý elektrický stroj má štítek, štítek lze i vyfotografovat. Má to výhodu v tom, že nedojde ke špatné interpretaci těch písmenek a čísílek, jejichž množství dost jedinců mate.
Zdroj nenapájí pouze základní desku! Jsou přítomny i jiné komponenty. Lést do zdroje by měl jedinec s patřičnou kvalifikací, nikoliv někdo, kdo ani neví co za zdroj vůbec má. Až budou známy další důležité komponenty, lze poradit náhradu, pokud komponenty neodnesly odchod původního tajného zdroje do Křemíkového nebe.

• Zkus ten zdroj pustit zvlast spojenim PINs na ATX molexu.
* Aby odpalil PC, je mozné, ale spise nepravdepodobné, s odpalenim PC zdrojem v domacim prostredi v pripade jako tvuj, jsem se potkal snad 3x za cely zivot.

• Pozice zapojeni "PIN" s pro spusteni zdroje :
TiP ~Zda-li se zdroj spusti, na zatizeni a otestovani "VETEVE" <12V> muzes pouzit treba zarovku s AUTA a napejni a 'stabilitu' vetve merit treba Multymetrem.
[img=http://www.slc66.net/wiki/lib/exe/fetch.php/materiel/atx-p4-schema.png?w=480&tok=ee8b56]http://www.slc66.net/wiki/lib/exe/fetch.php/materi el/atx-p4-schema.png?w=480&tok=ee8b56[/img]

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru