Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Průběžné sledování mého připojení.

Dobrý den,

zajímalo by mě zda existuje nějaký program, který si můžu ve windowsech hodit na pozadí a který bude průběžně snímat rychlost mého připojení.
Respektive jde o to, že celkem často se mi internet seká no a poskytovatel chce vědět přesný čas kdy byl s internetem problém no a tak kdyby existoval nějaký program, který by rychlost mého připojení mohl sledovat a rovnou ho zaznamenávat tak bych byl rád za jeho doporučení.

Díky za rady.

Předmět Autor Datum
http://www.stahuj.centrum.cz/internet_a_site/meren i_pripojeni/
Lukas1982 03.12.2016 08:57
Lukas1982
Jenže rychlost tvého připojení závisí i od toho, co právě na internetu děláš. Pokud píšeš příspěvek… poslední
L-Core 03.12.2016 08:57
L-Core

Jenže rychlost tvého připojení závisí i od toho, co právě na internetu děláš. Pokud píšeš příspěvek do fóra, bude traffic skoro nulový - a není to problém připojení. Bude to měření principiálně fungovat, pokud budeš stahovat (uploadovat) nějaký velký soubor (desítky GB) z nějakého kvalitního uložiště (já když tohle testuji, používám své ftp u svého providera, je nejblíže na ráně) a zároveň ti poběží logování rychlosti. A pak už jen doufat, že během té doby problémy nastanou.

Program na dlouhodobé kontinuální logování rychlosti neznám, nepoužívám. Stačí mi v případě potřeby NetWorx a graf na 3 minuty.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru