Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problémy s připojením po instalaci nového modemu

Dobrý den, už delší dobu mám problémy s připojením a internetem (přehříval se mi 7 let starý routr, zhoršilo se to a musel sem pod něj dávat ntb chladící podložku). Nedávno sem dostal sms od o2 že bych mohl dostat nový duální (předtím jsem měl 2 krabičky) wifi routr (Zyxel VMG1312-B30B)za 1 Kč, takže asi chápete že sem nabídku přijal. Ale po instalaci začali nové problémy, když hraju a sem tam mi z ničeho vyskočí ping na 3oo nebo třeba 25oo (podle teamspeaku), občas mě to i odpojí ze serveru.Takže se s vámi chci poradit jaké jsou moje možnosti.
:Nový poskytovatel: Chtělo by to i rychlejší připojení ale v mé oblasti co se týče internetu je dostupné jen adsl připojení
(přez pevnou linku a max 6Mb/s - což je pro 4-7 připojených zařízení docela málo)-bylo mi řečeno když jsem sháněl nového poskytovatele.
:Zavolat do o2:zjistit čím to je.asi je to zbytečné rychlejší připojení nedostanu.(a nejspíš mi řeknou že je to zastaralé připojení které není pro tolik lidí.
:Sehnat jiné připojení: co se týče internetu vůbec se v tom nevyznám, mohli by jste mi prosím poradit jaké tipy připojení jsou ok na Hraní her (multiplayer hlavně). aby s tím nebyly problémy.
Děkuji za vaše rady.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny