Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Farebna A3 tlaciaren - kvalita tlaci fotografii + bezokrajova tlac

Zhanam farebnu tlaciaren na tlac A3. Kedze budget nie je neobmedzeny tak atramentovu. Budu sa na nej tlacit take miniplagatiky (par fotiek + nejaky text), zopar za tyzden, ale pokrytie bude odhadujem tak 80-90%. Tlac pravdepodobne len na obycajny kancelarsky papier. Ako tlacia atramentky fotografie na takyto obycajny papier, nemam to moznost nikde vidiet. Vyzera to dobre? Myslim teraz tie skor nizkonakladove ako napriklad Epson Workforce WF-7110DTW A3+ Colour Inkjet Printer. Alebo je lepsie investovat viacej do "fotografickych" tlaciarni ako napr. Epson Stylus Photo 1500W ci dokonca Canon PIXMA PRO-100S A3, bude tam (pri tych drahsich) badatelny rozdiel v kvalite pri tlaci na obycajny papier, alebo musim pouzit nejaky lepsi papier? A podobne ako sa zdvihnu naklady, je ten rozdiel vyrazny?

A este otazocka k bezokrajovej tlaci - docital som sa niekde ze bezokrajova tlac velmi znecistuje tlaciaren a hromada ludi ju neodporuca, je to naozaj tak? Tie plagatiky by som totiz chcel tlacit takymto sposobom. Takze ak by to tak bolo radsej by som zobral tlaciaren co tlaci na A3+ format a tlacil len A3 a okraj orezal.

Předmět Autor Datum
Na obyč papír stačí IMHO 4-barevný tiskový systém. poslední
touchwood 14.12.2016 12:56
touchwood

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru