Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hodnocení komentářů

A kdo to bude hodnotit?
Kdo bude hodnotit co? Jak se to nastaví, to je na diskusi.

Kdo bude hlídat hodnotitele?
Proč by měl někdo hodnotitele hlídat? Prostě kdo chce ať hodnotí, kdyby bylo potřeba mít nutně hodnocení, tak to zařídí systém.

Kdo zaručí, že jouda co rozumí maximálně tak svému defekačnímu cyklu nebude hodnotit "podle svého přesvědčení?"
Nikdo, proto je lepší mít více hodnotitelů a dělat z toho průměr. Nicméně, když vidím Váš negativismus, tak asi nemá cenu to dále diskutovat, že. Byla by to ztráta času.

Toto téma tu není poprvé, ale pokaždé to narazí na stejný problém: nekvalitu.
Ale blbost, podívejtese co hýbe světem. Crowdevaluating, crowdbuilding. Já se pozná kvalitní host a kvalitní hostitel v síti Aibnb? Podle hodnocení. S vyšším počtem přichází vyšší přesnost hodnocení. Jak se pozná kvalitní zboží na alza.cz, nebo kdekoliv jinde, podle hodnocení. Hodnocení využívá kde kod, Heureka apod. Asi žijete někde na samotě u lesa, že nevidíte co se kde děje.

V drtivé většině případů platí, že rádci s hvězdou poskytují správné informace, protože si hvězdu vysloužili dlouhodobým a kvalitním raděním.
A jak se pozná, že to bylo radění kvalitní?

Je to tedy na evaluaci nadřízeného admina u které musíme předpokládat, že to posoudí věcně a ne na základě osobních sympatií či úplatků. A co když se ten dobrý admin vymění a přijde horší admin, který se nechá uplatit?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny