Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Asus nebo Lenovo

Ahoj všichni, hezké vánoce.
Chtěl bych se zeptat na Váš názor, jestli je lepší značka Asus nebo Lenovo. Vybral jsem si tablet shodných parametrů a podobné ceny. To co se liší je značka. Jakou by jste upřednostnili značku Vy? Děkuji za Váš názor.

Předmět Autor Datum
Asi bych vybral Asus, Lenovo má dlouhodobě problémy s bezpečností.
touchwood 24.12.2016 16:22
touchwood
U tabletů nikdy žádný problém s bezpečností nebyl.
Vojta_L 30.12.2016 10:27
Vojta_L
Ja sice Vojto chapu, ze ty jako vic nez jen fanousek to mas tezky, ale je to urcita vizitka firmy, v…
RedMaX 30.12.2016 10:54
RedMaX
Nezaručí to nikdo, ale to ostatně u žádného z výrobců. Arvato je v ČR největší servis, vybavený nej… poslední
Vojta_L 02.01.2017 21:42
Vojta_L
Momentálně jsem dnes byl u tří nových vánočních dárků. Lenovo,Samsung a nějaký neznačkový. Srovnávat…
kozakl 24.12.2016 22:17
kozakl

Ja sice Vojto chapu, ze ty jako vic nez jen fanousek to mas tezky, ale je to urcita vizitka firmy, vime o problemech s notebooky, vime o problemech s nejakym jejich smartponem, kdo zaruci, ze za mesic se neprijde na problem v tabletu?

Plus Lenovo v CR servisuje Arvato, coz je firma s silenou povesti a treba LG uz od nich odeslo a myslim, ze nejsou sami. Pritom tohle se driv nevedelo, takze ty co k nim sli pred lety se daji omluvit a CR je prilis vzdalena vyrobcum a jeji trh prilis maly, aby se tu nekdo zajimal o servis a v dobe, kdy jini od Arvata utikaji, tak Lenovo jde si nechat delat servis od nich. To taky o necem vypovida.

Nezaručí to nikdo, ale to ostatně u žádného z výrobců.

Arvato je v ČR největší servis, vybavený nejmodernějšími technologiemi. Ve srovnání s jinými servisy je na tom Arvato nejlépe. Bohužel je největší, spravuje nejvíce zařízení a tak na něj je logicky i nejvíce negativních recenzí. Celý proces reklamací má Lenovo pod kontrolou a kdykoliv může jakkoliv zasáhnout. Arvatem má dokonce garantovanou určitou kvalitu, kterou když poruší, musí platit pokuty. Opravdu si nedovolí jen tak něco odfláknout.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru