Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Oplatí sa anti-theft? Ak nie, tak ako najsť prip. ukradnutý ntb?

Nedávno som sem dal otázku ohladom anti theftu od esetu. Mal som z ním problem, konkretne s prihlasením sa do systemu, no uz som to poriesil. No ale teraz sa chcem spýtat či sa ten anti-theft oplatí. Pýtam sa preto lebo v ntb mám eset, a mám ho tam vlastne iba kvoli tej jednej veci. A ešte mi aj končí trial verzia, tak nevime či mám ten este kupit. Ano, viem že sem ale aj inde je známe že antivírusi su v OS na figu no to je teraz fuk. Proste mi ide len o ten Anti-theft. Lebo v pc sa trochu vyznám a tak ma napadlo že ked ten kto mi napr. moj ntb ukradne je aspon kus inteligentný tak ho určite napadne vybrať z notebooku disk a sformátovať ho nie? Vtedy sa z disku všetko vymaže a on si potom nainštaluje OS na novo. A antitheft je tak jednoducho odstavený, či?

Prípadne ak je to čo som napísal pravda, tak existuje aj iná viac spoľahlivejšia metoda ako nájsť svoje stratené zariadenie aj ked sa sformátuje disk?

Notebook je Lenovo E10-80, Windows 10 64-bit.

Předmět Autor Datum
musel bys mít značkový (business) ntb s tpm čipem, v biosu zákaz bootovat z čehokoliv jiného, povole…
lední brtník 29.12.2016 15:42
lední brtník
aha, takže sa to nedá že? Myslím že ten anti theft je na figu že?
fffffffff 29.12.2016 16:09
fffffffff
hw ti žádnou důstojnou ochranu nedovolí, kromě zaheslování biosu. 95% kupujících z bazaru tam nechá… poslední
lední brtník 29.12.2016 18:11
lední brtník

hw ti žádnou důstojnou ochranu nedovolí, kromě zaheslování biosu. 95% kupujících z bazaru tam nechá původní systém a klidně to neznámé zaspywarované svinstvo používají.
takže pokud si té dětské hračky tak ceníš, klidně vyhoď peníze za krám od esetu.
jen musíš doufat, že to někdo ukradne, jinak se to zpomalení esetem a pátrání po něm nevyplatí.

protože hodnota toho atomového krámu je pod 10t (nevím jaký limit je u vás), nejspíš se nemusíš obtěžovat nějakou krádež hlásit na policii, vůbec je to nebude zajímat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru