Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problem s externým HDD

Ahojte, prosim vas neviem vobec co sa stalo, dnes som zapojil HDD do pc, pozeram ze sa nejako nepripojil dlhsi cas, nevadi tak ho odpojim a zapojim znova a nic. Nepripoji sa tak akoby mal, tak pozriem spravcu diskova pozeram ze HDD nema pridelene zvazok a hdd je volnych na 100%, nejde mi to do hlavy co to mohlo sposobit, vcera bol hdd v poriadku, neviem ci to urobil nejaky program v PC alebo co... je mozne nejako ziskat este data, aleebo je vsetko fuč? diki.

Předmět Autor Datum
Zkusit obnovit programem Recuva,je ale divné,že máš tři svazky bez přiděleného písmena. To musel něk…
kozakl 30.12.2016 13:45
kozakl
Lenze mne ide len odstranit zvazok nic viac. PS: Ja som ten HDD este daaavno ja som si cely ten odd…
martin5504 30.12.2016 13:48
martin5504
Tak asi som uz na to prisiel co sa stalo, mal som doma male dieta a to mi klikalo na dilakove vsetky… poslední
martin5504 30.12.2016 14:19
martin5504

Zkusit obnovit programem Recuva,je ale divné,že máš tři svazky bez přiděleného písmena. To musel někdo po jednom formátovat. Podívej se v PC jestli je tam nějaký skrytý soubor a jaké má datum. Můžeš tomu i přidělit písmena,jen nic nenakopírovat.

Lenze mne ide len odstranit zvazok nic viac.

PS: Ja som ten HDD este daaavno ja som si cely ten oddiel nahodil na FAT32 kvoli xboxu, a tusim tych 930gb tam aj sedi, pretoze je tam tusim este jedna skryta particia pre xbox. Recuva nic "Unable to determinate file system type" teraz skusam este GetDataBack, zatial mi tam naslo viac ako Files identified 380+, 0 ursdef, dufam, ze je to dobre znamenie, ale neverim tomu, pocitam stym, ze data su uplne stratene.

Tak asi som uz na to prisiel co sa stalo, mal som doma male dieta a to mi klikalo na dilakove vsetky tlacitka, HDD bol v TV a asi mi ho sformatovalo do toho ich formatu (aj ked ani v tv sa neukazuje)... takze je tam asi teraz nejaky iny format neni tam ani fat ani ntfs.. dufam, ze tam obnovim aspon nejaky zalohy fotiek a suborov ktore fakt potrebujem :/

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru