Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak na Androidu překopírovat soubory beze zmĕny data a času?

Nevim presne o co slo a cist to uz nebudu, ale chyba je jednoznacne u tebe, nikoliv u systemu. Nechapete funkce, ktere rikaji, co to je cas vytvoreni, cas zmeny, cas otevreni souboru. Ja za to nemuzu. Pritom ty funkce jsou jasne dane a srozumitelne, nemam k tomu co rict. Kopirovany soubor neni original, ale kopie a ta byla vytvorena ve chvili zkopirovani, cas tedy sedi spravne.

Edit: Pokud chces uchovavat metadata jako treba casove udaje, tak pres databazi, jsou na to i programy, ktere tu alespon castecne databazi automatizuji.

---

Co se tyka toho, proc nejde na Androidu nainstalovat soubor, ktery ma 20MB, kdyz nemas 400MB volneho mista, tak je to taky trochu jinak. Google Play se automaticky aktualizuje na nove verze aniz by dal sanci to uzivateli ovlivnit. Pred timto procesem se dotaze systemu, jestli je v nem dostatek mista pro aktualizaci. Pokud neni, nelze aktualizaci provest a proto to Android vyhodnoti tak, ze kdyz nelze aktualizovat Google Play, nelze instalovat ani nic jineho a basta. Je to idiotske jako cely Android, ale je to tak a muzes se vztekat do aleluja, ale nic s tim neudelas. Jedinny jiny mobilni system je iOS na Applu, zadny dalsi vyber nemas.

A mimochodem Google Play zacinal na 30MB mista, dnes si to vezme klidne 400MB, za par let to da klidne to 1GB. Zaroven ovsem poroste uloziste v novych telefonech, takze kdo si bude porizovat pravidelne novy mobil, ten na problem nikdy nenarazi, nebot procentuelne je to bud stejne zabraneho mista nebo i mene. Nemusim ti snad vysvetlovat, ze kupovani neustale novych telefonu neni chyba ale cil.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny